Veranstaltungen

Rondvaart

Wanneer

Christmas Dinner Cruise - Uitverkocht!

De tickets voor Christmas Dinner Cruise zijn helaas uitverkocht. 

Dinnercruise

Ook dit jaar kun je vanuit Maasbracht inschepen voor de traditiegetrouwe dinnercruise op beide Kerstdagen! Bij het naderen van de sfeervolle Cruise Terminal ontvangt u al direct een warm welkom van de Kerstman... Vervolgens wordt u door de kapitein en de crew ontvangen aan boord van het eigentijdse passagiersschip Stadt Wessem, volledig ondergedompeld in een subtiele en eigentijdse kerstsfeer. 

Ontdek de Maasplassen

Na boarding vertrekken we voor een schitterende wintercruise over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen. Onderweg bent u getuige van ruige natuurlandschappen en varen we langs het maasdorpje Wessem en richting Maasresort Boschmolenplas via de voormalige grindmeren. Onderweg zal de kapitein u wijzen op de meest bijzondere bezienswaardigheden.

Geniet van een 5-gangenmenu

Tijdens de reis serveren we een voortreffelijk 5-gangenmenu, boordevol koude en warme specialiteiten. Ook aan de kids wordt er gedacht, met een evenwichtig kidsmenu, boordevol populaire kinderspecialiteiten. Ter afsluiting presenteert de keukenbrigade een feestelijk verrassingsdessert. 

Geniet van dit Kerstarrangement

Dit Kerstarrangement is beslist een aanrader voor jong en oud! Tussen de gangen door is er de gelegenheid om te genieten van winterse uitzichten vanaf het buitendek en daarnaast bent u van harte welkom om - samen met de (klein)kinderen - een kijkje te nemen in het stuurhuis, bijvoorbeeld voor een uniek fotomoment met de kapitein én kerstman. Afvaart vanaf de cruiseterminal in Maasbracht, duur van de rondvaart 3,5 uur. 

Kosten evenement
Ticketprijs € 49,75, kind 4 t/m 11 jaar € 23,75.

Kontakt und standort

Rederij Cascade
Havenstraat 22
6051 CS
Maasbracht

Wenn

-
-