Veranstaltungen

Boottocht te boeken

Veranstaltungen

Op / aan het water

Veranstaltungen

Workshop evenement

Wanneer
-
-
Volle maan tocht
Volle maan tocht

Volle maan tocht

Tijdens de volle maan of rond het tijdstip van de volle maan organiseren we een zeilavond waarbij we heerlijk genieten van de rust en ruimte die water je kan geven. 

Volle man tocht

Wegvaren tijdens ondergaande zon en met opgaande maan is een unieke beleving. De tijd van afscheid nemen van het oude en ruimte geven aan het nieuwe. Het water neemt de gedachten mee… na 2,5 uur kom je als herboren terug aan wal. Er kan gevaren worden in diverse boten met of zonder schipper!

Praktische informatie

De activiteit start afhankelijk van het tijdstip van zonsondergang tussen 16.00 en 18.00 uur. We vertrekken vanaf de steigers van Sailcenter Limburg en maken, indien gewenst, een tussenstop in Stevensweert of Kessenich. Maximaal 2,5 uur later zijn we weer terug bij Sailcenter Limburg en kunnen we daar genieten van een drankje op het terras of desgewenst aan een kampvuur.

 

 

Kosten voor zeilen met volle maan

€ 29,75 p.p.*
€ 60,00 p.p.* Inclusief schipper als je niet zelfstandig kunt varen of een te laag zeilniveau hebt.

*Deze activiteit is inclusief boot en reddingsvesten en afsluitingsdrankje (en schipper indien deze is bijgeboekt). De tocht gaat alleen door bij min. 4 deelnemers, die samen in dezelfde boot deelnemen. Prijs is gebaseerd op een staffel van het minimumaantal deelnemers.

Kosten voor sloep- of motorboot varen met volle maan

v.a. € 25,50 p.p. afhankelijk van bootkeuze en aantal opvarenden
v.a. € 56,00 p.p.** Inclusief schipper voor als je niet zelfstandig kan varen of gewoon wil genieten van de bubbels aan boord

**Deze activiteit is inclusief boot en reddingsvesten en afsluitingsdrankje (en schipper indien deze is bijgeboekt). De tocht gaat alleen door bij min. 6 deelnemers, die samen in dezelfde boot deelnemen. Prijs is gebaseerd op een staffel van het minimumaantal deelnemers.

Kosten evenement
Diverse prijzen

Wann

-
-
-
-
-

Gegeven tijden zijn richtlijnen. Exacte tijdstippen worden kort op voorhand gecommuniceerd. 

Kontakt und standort

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1
B-3640
Ophoven