Wandelroute

LAW RivierPark Maasvallei

LAW 137 km: Een prachtige Lange Afstandswandeling (LAW)  door het RivierPark Maasvallei. Deze wandeling loopt door het langgerekte landschap tussen Maastricht/Lanaken en Thorn/Kessenich, aan beide oevers van de Maas in Nederland en België.

LAW RivierPark Maasvallei

Het RivierPark Maasvallei is een landschap met duidelijke kenmerken: de Maas die als levensader door de wilde riviernatuur stroomt, maar ook de charmante Maasdorpjes en kastelen aan beide overs. Lange afstandswandeling, 137 km grensoverschrijdend wandelplezier in RivierPark Maasvallei.

Deze Lange Afstandsroute is volledig bewegwijzerd. Ideale startplaatsen zijn de toegangsdorpen aan beide oevers van de Maas in Nederland en België. Bijvoorbeeld  Stevensweert of Thorn. Struinen langs de Maas wordt afgewisseld met stukken door charmante Maasdorpjes. Omdat de Maas in dit gebied zo dynamisch kan zwellen en krimpen, werd er bijkomend een droge voetentraject of ‘hoogwateralternatief’ bewegwijzerd, dat zelfs in de natste periodes begaanbaar is. 

Beste Wandelroute van het Jaar

Deze Lange Afstandswandeling in RivierPark Maasvallei is uitgeroepen tot Beste Wandelroute van het Jaar in de Benelux. Wat ons betreft meer dan terecht! Deze wandeling verbindt alle ingrediënten van de Maasvallei met elkaar in een prachtige route.

Properties
Route van A naar B
Gemarkeerde route

Contact and location

Wijngaard 14
6017 AG
Thorn

Nearby

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
Lounge/Hip and Trendy, Terrace
1,03km
 
Restaurant, Lunchroom, Fastfood
1,03km
 
 
Lounge/Hip and Trendy, Terrace
8,09km
 
Restaurant, Terrace, Lounge/Hip and Trendy, Party location
9,35km