Events

Overig type evenement

Wanneer
-
Koe knuffelen Hobbyschuurtje

Koe Knuffelen bij Het Hobbyschuurtje

Koeien Knuffelen in Haler

Na een gastvrij ontvangst met een consumptie en een plakje boerencake, stap je in het boerentenue. Daarna neem je een kijkje bij de kalfjes, het jongvee en in de koeienstal waar de Limburgse roodbonte of zwarte dames op jullie wachten (in de lente-, zomer- en herfstmaanden in de weide). Daarna kan het knuffelen beginnen. Beleef hoe het voelt om door een bepaalde koe geaccepteerd te worden, zodat een verbinding tot stand kan komen tussen mens en dier. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. De kennismaking met de dieren wordt vaak in wederzijdse dankbaarheid aanvaard, de koeien knuffelen terug!

Programma

Ontvangst met consumptie en een plakje boerencake en omkleden ongeveer 30 min. Kalfjes knuffelen en kijkje in de stallen (ook bij de melkrobot) ongeveer 1 uur. Koe knuffelen ongeveer 1 uur.

Informatie 

Het kledingadvies is; gemakkelijk zittende kleding die tegen een stootje kunnen. Voor de koudere maanden een dikke trui met warme sokken. Iedereen krijgt een overal met laarzen/klompen te leen. En om deze activiteit voor altijd te herinneren, ligt er voor iedere koe knuffelaar een koe knuffelcertificaat klaar! 

Prijs

Kosten voor volwassenen € 29.50 p.p. inclusief een consumptie met een plakje boerencake, in overleg ook met Limburgse vlaai mogelijk. Kinderen (onder begeleiding van een volwassenen) adviesleeftijd; 4 t/m 12 jaar € 14.50 p.p. inclusief een consumptie met een plakje cake. Je kan een overal en een boerenzakdoek/sjaaltje lenen, s.v.p. zelf voor kinderlaarzen zorgen.

Kosten evenement
Kosten voor volwassenen: € 29.50 p.p. - Kosten voor kinderen: € 14.50 p.p.

When

-
-
-
-
-
-
-
-

 

Op de website van het Hobbyschuurtje vind je de actuele beschikbaarheid.

Contact and location

Lochterstraat 4
6012 RD
Haler