Kerstactiviteiten in Limburg

Zin in de feestdagen en op zoek naar de échte kerstsfeer? Bekijk dan hier de allerleukste kerstactiviteiten en geniet van de winterse sferen in Limburg.

Coordinates

Altijd wat te doen met de kerstactiviteiten in Limburg

Rondom de feestdagen worden er tal van kerstactiviteiten en -evenementen georganiseerd in het Hart van Limburg. Zo kom je pas écht goed in de kerstsfeer! Dit jaar zijn er heel veel leuke en nieuwe activiteiten en evenementen die je kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje in de Kerst Expres, curling en rolschaatsen op het Munsterplein in de Winter Fever Arena, verschillende kerstmuziekshows en natuurlijk de kerstmarkten die ook hier te vinden zijn. Kort samengevat, hier heb je allerlei soorten kerstactiviteiten die je kunt doen met familie en vrienden, dus je verveelt je nooit tijdens de kerstvakantie!

Zelf kerstactiviteiten aanmelden

Organiseer jij kerstactiviteiten of kerstevenementen die nog niet op onze evenementenkalender staan? Vul dan zeker het online evenementenformulier in of stuur een mailtje naar evenementen@hartvanlimburg.nl. Zo krijg je meer aandacht en exposure voor jouw evenement. Geheel gratis!