De Leistert buiten

Twee Midden-Limburgse campings in top 3voor Camping van het Jaar

Twee Midden-Limburgse campings zijn bij de jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB in de top drie van Nederland terechtgekomen. Het gaat om De Leistert in Roggel, die was genomineerd in de categorie ‘de meest gewaardeerde huuraccommodatie’. Camping Van Kempenhof in Melick was genomineerd in de categorie ‘de beste kleine camping’.

Angelique Joosten van Camping De Leistert noemt het winnen van de verkiezing, waarvoor 26.000 gasten een stem uitbrachten, ‘een belangrijke titel’ in Nederland. „Het is toch erkenning voor je werk. Maar eindigen in de top drie is ook heel leuk.”

Conny Schmitz van Camping van Kempenhof voelde zich vereerd. „Iedereen wil winnen, maar wij zijn pas sinds mei 2019 eigenaar van de camping. Het is heel wat als je dan twee jaar later al in de top drie eindigt. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.” Op welke plek beide campings precies zijn geëindigd, is niet duidelijk. De ANWB maakt alleen de winnende genomineerde bekend.

Camping De Leistert

Een echte gezinscamping met heel comfortabele, leuke en luxe lodges en glampingtenten. Er is veel te doen. Genieten met een grote G in het Limburgse Roggel.

Camping van Kempenhof

Kleinschalig en landelijk gelegen, rust en ontspanning, fijne vakantiesfeer. Alles is aanwezig voor een kleine camping, zelfs een huiskamer. 

Bron: De Limburger