5 lente activiteiten

lente activiteiten

Voor leuke lente activiteiten ben je in Limburg op de goede plek. Van leuke groepsactiviteiten tot een rustgevende wandeling. In Limburg geniet je volop van de lente met diverse activiteiten. Om je een idee te geven van wat je allemaal kan doen in onze regio hebben we vijf leuke lente activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

E-Chopper tocht Limburg

Met de milieuvriendelijke E-chopper ontdek je geruisloos de prachtige omgeving via landweggetjes en landerijen. Het GPS-systeem wijst eenvoudig de weg en voor vertrek krijg je een korte uitleg. Je kunt de E-chopper huren voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur en kiezen uit verschillende routes van ongeveer 30 km met stops bij bezienswaardigheden, horecagelegenheden, terrassen of picknickplaatsen.

E-Chopper tocht Limburg

Hap en Stap Thorn-Wessem

Tijdens de lente is Hap en Stap Thorn-Wessem dé perfecte activiteit. Je start op het mooie plein de Wijngaard in Thorn en loopt richting de Belgische grens naar de kapel Onder de Linden met barok interieur. Verder gaat de tocht door het bosrijke Meggelveld op naar de Maasboulevard in Wessem. 

Het laatste gedeelte wandel je over de dijk, langs het 'Parc  Maasresidence Thorn’ via de Maasplassen weer terug naar Thorn. 

Onderweg geniet tegen inlevering van je voucher op drie verschillende plekken lekkere hapjes!

Hap en Stap

Outdoor escapegame: Operation Mindfall

Operation Mindfall is een escaperoom waarbij je niet in een kleine ruimte wordt opgesloten. Tijdens deze lente activiteit moeten jullie in de buitenlucht een missie volbrengen. Als missie gaan jullie de internationale organisatie WISE helpen. In het diepste geheim houden zij zich bezig met de veiligheid in de wereld. Lukt het jullie om binnen 2,5 uur de wereld te  redden?

Operation Mindfall

Kanoën bij Just Be Fit Outdoor

Kanovaren is dé perfect activiteit in de lente als je van water, natuur en actief bezig zijn houdt. Geniet van het natuurlijke landschap in Noord-Limburg! Je kunt de kanotocht ook combineren met een lunch, BBQ of Ofyr pakket.

Suppen en Kanoën

Rondje met het pontje

Heb je zin om lekker te fietsen tijdens de lente? Dan is de Fietsroute Rondje met het pontje van 32,6 kilometer iets voor jou. De route start vanuit Camping de Heldense Bossen en onderweg steek je de Maas over met veerponten. Je kan de route gratis downloaden.

Rondje met het pontje