Museum W

50% korting Cuypershuis en Museum W

Designliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen in Limburg! Er zijn twee unieke design tentoonstellingen in Weert en Roermond te bezoeken met een speciaal combiticket. 

In museum W is de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets te ontdekken. Een stukje verder naar het zuiden, in het Cuypershuis, zijn historische en hedendaagse decoraties van Pierre Cuypers en Christie van der Haak te beleven.

Het combiticket geeft 50% korting op de reguliere entreeprijzen en is verkrijgbaar bij Museum W, het Cuypershuis en bij de VVV kantoren in Midden-Limburg.  De actie loopt van 23 juli t/m 2 oktober 2022. Je kan de voucher hieronder ook downloaden.

 

Te ontdekken in Museum W

Forever Endeavor is een allesbehalve 'klassieke' designtentoonstelling. Studio Job maakt hedendaags design op het snijvlak van kunst. Het werk is spannend en verhalend, humoristisch met een duister kantje, robuust en veelvormig. Stap in de eigenzinnige en boordevolle wereld van Job Smeets en ontdek zijn iconische designobjecten, zijn roots en inspiratiebronnen.

Museum W is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, bekijk de website van Museum W.

Te ervaren in Cuypershuis

De golvende lijn trekt je met objecten, foto's en filmopnames fysiek inde wereld van ontwerpers Christie van der Haak en Pierre Cuypers. zij delen de passie voor het toepassen van decoraties in het interieur. In hun ontwerpen combineren ze steevast vormen, kleuren en patronen om betekenis en verrijking te geven. Dit maakt deze interieurs tot tijdloze, indrukwekkende en herkenbare totaalkunstwerken.

Het Cuypershuis is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bekijk de website van het Cuypershuis voor meer informatie.