6 workshops voor groepen

Zoek je een leuke workshop om met je vrienden, familie of collega’s te doen? Bekijk hieronder 6 leuke workshops in Limburg voor groepen.

Beauty with Biest workshop

Tijdens deze workshop maak je kennis met het boerenleven op de boeren beautyfarm. Na een heerlijke boerensmoothie ga je met de overtollige biest aan de slag. Biest ook wel colostrum genoemd, is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalf. Tijdens deze beautyworkshop gaan we verschillende verzorgingsproducten uitproberen. Je zult verstelt staan van het resultaat.

Street art workshop

In Weert vind je kunst letterlijk op straat! Nationale en internationale kunstenaars hebben gebouwen in Weert voorzien van prachtige murals, graffiti en street art. Na een wandeling langs de street art in Weert ga je onder begeleiding van  een street artist je eigen unieke graffiti kunstwerk maken. De Street art workshop vindt plaats op een inspirerende plek in de buitenlucht.

Street art

Limburgse vlaai bakken

Tijdens deze workshop ga je samen met familie, vrienden of collega’s zelf een heerlijke Limburgse vlaai maken. Je leert de fijne kneepjes van het ‘vlaai-maken’. Onder leiding van een echte bakker maak je de lekkerste Limburgse vlaaien. Als de vlaai eenmaal in de oven staat, is het tijd voor een pauze met iets lekkers.

Creatief met keramiek

Tijdens deze creatieve workshop leren jullie op een oude pottenbakkersmanier servies beschilderen. Het programma start met een korte bezichtiging van het museum in Tegelen. Laat je creatieve geest de vrije loop terwijl je begeleid wordt door een ervaren docent. De zelfgemaakte creaties nemen jullie uiteraard mee naar huis.

Maak je eigen geluk

Laat je verrassen door deze inspirerende workshop waarin je alles leert over het vinden van geluk en het creëren van een gelukkiger leven. Het programma start met koffie/thee met een heerlijk stuk vlaai en een korte uitleg over 'maakbaar' geluk. Daarna gaan jullie met een gelukscoach binnen en buiten aan de slag met uiteenlopende geluksopdrachten. Na afloop krijgen jullie een leuk aandenken aan de workshop.

Boeren fotoshoot in echte boerenkleding

Geen glamour en hoge hakken tijdens deze fotoshoot, maar klompen en stoere boerenkleding. Na het ontvangst met koffie en cake krijgen jullie de boeren of boerinnen outfit. De professionele fotograaf maakt de mooiste foto's van jullie in de wei bij het vee, in de melkstal, op de strozolder en in de tractor. Het eindproduct: een hilarische stoere boerenmeiden- of jongenskalender.

Ben je toch op zoek naar een ander groepsactiviteit? Kijk hier voor leuke tips en ideeën voor jouw dagje uit of laat een op maat gemaakt groepsprogramma samenstellen.