Autoroute- of motorrouteplanner in Limburg

Motoren rijden door dorp

Wil je heerlijk door Limburg of net over de grens in Duitsland of België toeren? Maak dan gebruik van de autorouteplanner of motorrouteplanner.

De mooiste routes voor de auto of de motor door Limburg vind je op onderstaande routeplanner. Iedere route apart vormt een cirkel, waardoor je alle routes op ieder willekeurig punt kunt starten.

De routes lopen niet alleen door Limburg. Zo zijn er twee grensoverschrijdende routes, waarbij je ook een deel van de route door het aangrenzende  Duitsland of België rijdt.

Gebruik autoroute- of motorrouteplanner

Kies jouw mooiste autoroute of motorroute

Ga met je muis naar een rode punt op de kaart en klik.

In het geopende informatievenster kun je kiezen tussen openen (geeft een totaaloverzicht van de route) en sluiten (mogelijkheid een andere route te kiezen). Via klik hier krijg je meer informatie over de route.

Door te klikken op een van de knoppen onder de kaart worden de Points-Of-Interests zichtbaar.

Rode pijlen op de route geven de rijrichting aan. Met de pijl helemaal rechts beneden kun je de routeplanner op full-screen zetten.

Bewaar jouw route

Eenmaal een route gekozen, zijn er een aantal keuzes om jouw route te bewaren of te delen zodat je jouw route altijd terug kunt vinden. Zo kun je ervoor kiezen om de route naar je toe te laten mailen. Dan ontvang je een mail met een link naar jouw route zodat je deze altijd bij de hand hebt! Handig toch? 

Geen mail ontvangen? Check dan altijd eerst je spam inbox.