Bospop Weert 

Bospop Weert 40  jaar:Jubileumeditie

Bospop bestaat 40 jaar en datmoet gevierd worden! De jubileumeditie vindt plaats op 8,9 en 10 juli 2022. Speciaal voor deze jubileumeditie zal het festivalterrein worden vergroot en worden de bar- en eetgelegenheden uitgebreid. Ook is de camping van Bospop 4 dagen geopend.

Line-up

Voor de jubileumeditie pakt Bospop groots uit. 

Vrijdag 8 juli 2022:

Lionel Richie , Melissa EtheridgeWhite LiesThe StrutsThe Gary Moore Tribute Band

Zaterdag 9 juli 2022:

StingSinéad O’ConnorPassengerHeather Nova, De DijkStahlzeitDizzy Mizz LizzyGin LadyTim Montana

Zondag 10 juli 2022:

KensingtonBeth HartJuanesSeasick SteveYolaBLØFThe Allman Betts BandWalter TroutSloperRobert Jon & The WreckGoodbye June

Bospop, het gezelligste pop-rock festival van Nederland 

Bospop is een jaarlijks pop-rock festival in Limburg dat voor de 40ste keer zal plaatsvinden in Weert. Bospop werd voor het eerst in 1980 georganiseerd voor regionale amateurbands. Inmiddels is dit festival uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale afkomst. Ondanks het groeiende aantal bezoekers blijft Bospop zijn gezellige en intieme sfeer behouden. Daarom wordt Bospop ook gezien als een van Nederlands gezelligste festivals.  
 

Festivalmarkt

Elk jaar is er een uitgebreide festivalmarkt bij Bospop. De markt is voor iedereen vrij toegankelijk, dus ook voor niet bezoekers van Bospop. Op de markt is van alles te vinden. Denk aan indiaanse hoeden, juwelen, zonnebrillen maar ook bijzondere kleding voor dames en heren. Je kunt er een piercing laten zetten bij een mobiele piercingshop die natuurlijk voldoet aan de GGD voorschriften. Laat je insmeren bij de insmeerbar van het KWF zodat je niet verbrandt wanneer de zon zich laat zien.

Wanneer is Bospop?

Van vrijdag 8 juli t/m zondag 10 juli 2022 

Waar is Bospop?

Evenemententerrein A2 Weert Noord. ( Eindhovenseweg, 6003 PS Weert )

Kaartverkoop 

Heb jij tickets gekocht voor het festival van 2020 & 2021 dat vanwege Corona gecancelled is? Niet getreurd, je ticket blijft geldig! ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk eind mei hierover een e-mail met gedetailleerde informatie. Heb jij een niet online gekocht ticket, houdt dan onze website, nieuwsbrief of Facebook in de gaten.

Naast de online ticket verkoop, kun je vanaf eind oktober 2021 bij VVV Roermond en VVV Weert - Bruna hardcopy tickets kopen voor Bospop 2022!

Dagkaart: € 78,00
Zaterdag & Zondag Ticket: € 133,00
Vrijdag, Zaterdag & Zondag Ticket: € 178,00

 

Overnachten Bospop

Camping

Kom je van ver of heb je geen zin om naar huis te gaan? Dan kun je overnachten op de Bospop camping. Je kunt natuurlijk ook nog iets eten of drinken in de horecatent op het terrein naast de camping. De ingang van de camping wordt 24 uur per dag beveiligd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je spullen of eigen veiligheid. Op de camping zijn toiletten, wasbakken en douches met warm water aanwezig. Deze zijn 24 uur per dag gratis te gebruiken. Ook is er een campingwinkel aanwezig. Wil jij een plekje op de camping bemachtigen? Dit kan voor maar € 35,- p.p. in de voorverkoop t/m 9 juli (excl. reserveringskosten) voor het gehele weekend. Daarna € 45,- aan de dagkassa. Wil je een camperplaats? Dat kan voor slechts € 50,- p.p. (excl. reserveringskosten) in de voorverkoop t/m 9 juli. Daarna € 60,- aan de dagkassa p.p. De camping is ook geschikt voor motors, campers en caravans. Ook voor mindervaliden is er een speciaal stukje op de camping gereserveerd. Bekijk voor je gaat het reglement!

Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Wil je luxer en comfortabeler overnachten? Boek dan een weekend bij Roompot Vakantiepark Weerterbergen, op slechts 5,5 km van het festivalterrein.

Hoe kom je er?

Met de auto

Het festivalterrein ligt praktisch naast de A2. Op de A2 wordt al op tijd aangegeven waar je kunt parkeren.

Via openbaar vervoer en pendelbussen

Het station ligt op ongeveer 45 minuten lopen van het festivalterrein, er zullen regelmatig bussen rijden van het station in Weert naar de ingang van Bospop. Ook van en naar Vakantiepark Weerterbergen rijden bussen. De pendelbussen rijden minimaal 1 keer per uur.

Meer info

Voor meer informatie: https://www.bospop.nl