Fiets

Dagje er op uit in de gemeente Beesel

De dorpen Beesel en Reuver bieden diverse mogelijkheden voor een uitje, of het nu mooi weer is, of dat het regent. Alleen, samen, met de kinderen of met een groep erop uit. Bekijk onderstaand de opties voor  dagtrips.

Cultuur in Beesel

Zin in een leuk uitstapje? Dan zit je in de gemeente Beesel op de goede plek. Beesel heeft een geschiedenis vol met cultuur. Al sinds 1736 wordt de legende van Sint-Joris en de draak in leven gehouden. Symbolisch hiervoor is de draak die je op een van de rotonden in Beesel ziet. Daarnaast zijn er allerlei andere bezienswaardigheden zoals kerken, molens om je cultureel te vermaken. 

 

Actief en sportief er op uit in Beesel

In Beesel zijn er allerlei uitstapjes en attracties voor de actievelingen onder ons. Spot met mooi weer geitjes, alpaca's en andere dieren in het Dierenrijck Reuver en vermaak je in het water bij Billybird Park Drakenrijk. Ook met minder mooi weer hoef je je niet te vervelen. Zo spring je tot grote hoogtes in het trampoline park en begeef je jezelf in een andere wereld tijdens het VR gamen. Ook met groepen zijn er gezellige en avontuurljke dagen te beleven.

aquapark fun

Routes in en rond Beesel

Wandelen, fietsen en paardrijden; voor natuurliefhebbers is Beesel een fijne gemeente. Er zijn verschillende knooppuntenroutes uitgezet in en rondom Beesel. Zo volg je makkelijk jouw route en kom je op plekken waar je anders nooit was gekomen.

Wil je een andere route lopen of een bestaande route aanpassen? Stel dan je eigen route samen met de wandel-, fiets-, of ruiterrouteplanner.

Uitgaan in Beesel

Beesel biedt de perfecte mogelijkheden om te rustig te genieten van een avondje uit huis. Ga naar de film in de service bioscoop Reuver of geniet van een lekker drankje in een café of op een gezellig terras. Naast de standaard uitstapjes worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd in de gemeente Beesel.