Dagje er op uit in Maasgouw

Ontdek de gemeente Maasgouw

Wat is er te doen in de gemeente Maasgouw? De waterrijke gemeente Maasgouw is ideaal om samen of met het hele gezin er op uit te gaan. Bekijk hier de mogelijkheden voor een heerlijk een dagje er op uit in Maasgouw!

Attracties en bezienswaardigheden

Door de mooie ligging van de gemeente Maasgouw aan het water heb je al snel een mooi uitzicht te pakken. Combineer dit met culturele en historische gebouwen en het pittoreske plaatje is compleet. Veel attracties in Maasgouw zijn te bezoeken. Zo kan je molens en kerken in, of een bezoek brengen aan een museum. Ook voor de kinderen is er vanalles te doen: Lekker zwemmen en spelen in de buitenspeeltuinen. 

Routes in en rond Maagouw

Een mooie gemeente als Maasgouw kan je het beste in alle rust verkennen. Er zijn verschillende routes uitgezet met het knooppuntensysteem. Zo kom je langs alle mooie plekjes van de gemeente. Als je liever zelf een route maakt, dan kan dat ook met de wandel-, fiets-, of ruiterrouteplanner.

Actief dagje uit

Zin in een actief dagje uit? Dat ben je in Maasgouw op de goede locatie. Door de ligging aan het water, zijn er veel watersporten te doen. Daarnaast zijn er allerlei rondvaarten en groepsactiviteiten te boeken. 

Bekijk hier alle actieve dagjes uit in de gemeente Maasgouw

Uitgaan in Maasgouw

Zoek de gezelligheid op in een van de typische Limburgse kroegen van de gemeente Maasgouw. Geniet van een lekker drankje met een borrelplank en bezoek een van de vele evenementen die hier georganiseerd worden. 

Fun Beach Maasgouw