Evenementen

Kindervoorstelling

Wanneer
-
Theaterkist de Pelen

August en het Avontuur met een Staartje bij de Pelen

In de zomervakantie kan je weer genieten van de doldwaze avonturen van August Greene en zijn Theaterkist. Op zondag 24-7, 31-7, 7-8 en 14-8 speelt hij op het Peelpodium, het (overdekte) Amfitheater van buitencentrum De Pelen. 

August en het Avontuur met een Staartje…

Buitencentrum De Pelen heeft een klein, intiem Amfitheater waar lokaal talent zich presenteert. In de zomervakantie is Theatermaker August Greene met zijn Theaterkist te gast. Met een nieuwe voorstelling!  

August Greene denkt een rustige dag te hebben. Piep daar ziet hij ineens één muisje … en daar nog één en nog één. Wat moet August toch aan met de muizenplaag?! Wordt hij een heuse Muizenvanger van Driepoort? Theater, zang, dans, poppenkast, betovering en veel, heel veel muisjes. Een doldwaze kindershow die kriebelt aan je tenen, niet dat je vertrekt met de staart tussen de benen...

Er zijn vier speeldagen; op zondag 24 en 31 juli en op 7 en 14 augustus met telkens 2 voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten € 4,- voor volwassenen en € 2,50 per kind. Reserveren online via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenkindertheater 

En dan lekker naar buiten!

Voor of na een voorstelling kan je ook nog lekker De Groote Peel in met je gezin. Bij het buitencentrum zijn twee ontdektochten verkrijgbaar; het Kabouterpad – voor kinderen van 3 t/m 6 jaar – en de Peel Beleef-je-Buiten Tocht – voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een tasje met materialen en opdrachten ontdek je de Peel op een sPeelse manier. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.staatsbosbeheer.nl/depelen voor meer informatie. 

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving

Het buitencentrum De Pelen ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. Hier kun je terecht voor informatie en tips voor je natuurbezoek. In de winkel van het buitencentrum zijn leuke souvenirs, boeken, nestkastjes en streekproducten verkrijgbaar. In de Peelkiosk en in de Peelboerderij (op zondag) kan je terecht voor een hapje en drankje.

Kosten evenement
Kaartjes kosten €4,- voor volwassenen en €2.50 per kind.

Contact en locatie

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
6035 RB
Ospel

Wanneer

-
-