Evenementen

Tentoonstelling

van
20 nov 2021
t/m
20 feb 2022
between a rock and a hard place

Between a rock and a hard place - Tijdelijk gesloten!

De tentoonstelling is vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen helaas tijdelijk gesloten. Het park blijft wel gewoon open. 

Ze belt niet aan, klopt niet op het raam en appt niet “komt het gelegen? :) ”. Ze dringt onaangekondigd door de kleinste kieren en gaten naar binnen en zal gebruik maken van ieder openstaand raam of ventilatierooster. We proberen haar buiten de deur te houden, maar tevergeefs: de natuur is vaker thuis dan dat wij dat zijn.

Spinnen wandelen over de verre hoek van het plafond, wantsen kruipen onder de deur door, gisten borrelen in de flessen in de kelder en schimmels feesten op het fruit. Zout kristalliseert in het keukenkastje terwijl je slaapt, de suikerklontjes eroderen zachtjes mee. Het zijn voorhoedes van de oneindige stroom van vergankelijkheid en groei waar wij een leven lang in rondwaden. En hoewel schimmel en roest, verval en groei de suggestie geven van constante verandering, gebeurt er feitelijk nauwelijks iets. Dat dingen bewegen betekent niet automatisch dat er een richting is, laat staan een voor- of achteruit.

Een tentoonstelling over beweging en stilstand met werken van Charlotte Koenen, Nobuo Shimose, Mariko Kuwahara en Thomas Hütten.

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Merseloseweg
117
5801 CC
Venray

Wanneer

Eerste datum evenement
20 nov 2021
Laatste datum evenement
20 feb 2022