Evenementen

Rondvaart

Wanneer
De Maaslakei
Inetrieur de Maaslakei
Captain's Brunch

Captain's Brunch

Dit is een luxe brunchcruise op de Maas voor het hele gezin. We volgen de route van onze Maasparel Tocht langs Maasbracht, Wessem en Thorn. En voegen daar een extra
hoogtepunt aan toe: een royaal opgezet brunchbuffet met heerlijke koude en warme gerechten uit eigen keuken. Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensap. En voor de kids luchtige pannenkoekjes om lekker te versieren.

Na afloop van de brunch kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het romantische witte stadje Thorn op ca. 600 meter vanaf de aanlegsteiger.

Captain's Brunchbuffet

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, nodigen we u per tafel uit voor het buffet. Alvorens u van het buffet gebruik maakt, vragen we u om uw handen te desinfecteren. Hiervoor wordt desinfectiemiddel ter beschikking gesteld voordat u langs het buffet loopt.

Ovenverse pistolets en kaiserbroodjes (keuze uit wit en tarwe), zachte kadetjes, rozijnenbrood, dieetboter en roomboter. Fijne vleeswaren, zoals gekookte ham, gerookte Ardennerham, salami, roompaté en gegrilde kipfilet. Kaasplateau met jong belegen kaas, mosterdkaas en Franse roombrie met druifjes, walnoten en appelstroop. Verschillende zoetwaren, waaronder hagelslag en vruchtenconfituur.​Gerookte Noorse zalm, garnalensalade, grootmoeders rundvleessalade, pastasalade, gemengde salade, tomaat-komkommersalade, verse fruitsalade.
Warm: eggstation (we bakken de eitjes precies zoals u wilt), pasteitje met kippenragout en champignons, verse soep van het seizoen.
Speciaal voor de kids: luchtige pannenkoekjes, vers gebakken door de chef, die de kinderen zelf kunnen versieren!

De rondvaart duurt 2 uur. Ticketprijs volwassene € 32,95, kind 4 t/m 11 jaar € 15,75. Tickets ook te koop via de VVV Thorn.

Contact en locatie

Rederij Cascade
Waterstraat 1
6017 AJ
Thorn

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-