Evenementen

Tentoonstelling

Wanneer
-
-
-
-
-
Carnavalsmuseum D'n Uul - museumetalage 1
Carnavalsmuseum D'n Uul - museumetalage 2
Carnavalsmuseum D'n Uul - vitrines

Carnavalsmuseum / Vastelaovesmuseum

In het carnavalsmuseum van Sjtadsvastelaovesvereniging D'n Uul is een tentoonstelling van unieke objecten, foto's en schilderijen te zien over de rijke historie van deze vereniging en de carnavalsviering in Roermond.

Vanaf de oprichting 11-11-1936, met de eerste drie Prinsen, objecten van de zes oud-vorsten, een overzicht van bonte avonden en het carnavals-klatergoud. Ook is het mogelijk je eigen carnavalsfoto op te spijkeren in het carnavalsschilderij. Dit alles doorspekt met carnavaleske verhalen.

Het is ook mogelijk voor groepen om de 'Uule-presentatieruimte' op afspraak te bezoeken. Hieraan is een kleine vergoeding van €  22,- verbonden.

In 't vastelaovesmuseum van Sjtadsvastelaovesvereniging D'n Uul Remunj is ein unieke exposiesie van objecte, foto's en sjilderieje te bekieke euver de rieke vastelaoveshiestorie van D'n Uul en Remunj.

Vanaaf de oprichting 11-11-1936 mit de eerst drie Prinse, Uularia van de zes Aad-Vòrste, ein euverzich van bòntje aovende en 'gepaerdskeuteld waere'. Naegel eur eige vastelaovesfoto in ein sjilderiej. Alles aanein gekald mit sjoon verhaole.

D'r besjteit ouch 'n mögelikheid veur groepe óm dees 'Uule-prizzentasieruumte' op aafsjpraok, veur 'n kleine vergoeding van € 22,--, te bezeuke.

Kosten evenement
Gratis

Contact en locatie

Carnavalsmuseum D'n Uul
Hamstraat 19
6041 HA
Roermond

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-