CD- en Platenbeurs in Neerkant

Wanneer
-
CD- en Platenbeurs in Neerkant
Evenementen

Beurs / congres

De nostalgie komt tot leven bij de unieke CD- en Platenbeurs georganiseerd door Oldies Club Neerkant. Op zondag 24 september opent "De Moost" in Neerkant haar deuren voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Met een geschiedenis van 40 jaar en een passie voor muziek, presenteert Oldies Club Neerkant met trots deze internationale beurs, die elk jaar een magneet blijkt te zijn voor muziekliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland.

Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u zich onderdompelen in meer dan 95.000 (vinyl) singles, lp’s, CD’s en DVD’s. Een waar paradijs voor verzamelaars en muziekliefhebbers van alle genres. Deze editie wordt nog specialer met de aanwezigheid van standhouders uit Nederland, België en Duitsland. Er is voor elk wat wils, of u nu op zoek bent naar collector's items, vergeten klassiekers of de grootste hits. Ook liefhebbers van jukeboxen zullen zich in Neerkant thuis voelen, want de juiste deuntjes voor elk moment liggen hier voor het oprapen, gesorteerd op artiest, jaartal en muziekstijl.

Vanaf 12.00 uur zal Radio Extra Gold rechtstreeks uitzenden vanuit "De Moost". Dit internetradiostation, doordrenkt van 50 jaar popmuziek, zal de perfecte soundtrack bieden voor uw beurservaring. Terugdenken aan de hits van weleer, die bijzondere tracks die u lang niet meer hebt gehoord - Radio Extra Gold brengt het allemaal tot leven. Dit station, met zijn wortels in het zeezendertijdperk, is een eerbetoon aan de gouden dagen van de Nederlandse en Vlaamse radio.

De toegang tot de beurs en het parkeren zijn gratis, dus mis dit muzikale hoogtepunt niet! Voor meer informatie, bezoek onze website op www.OldiesClubNeerkant.nl of neem contact op met Mart Thijssen, de voorzitter van Oldies Club Neerkant, via telefoonnummer 06-51553115.

Bent u nieuwsgierig naar wat u te wachten staat? Bekijk alvast een glimp van de vorige CD- en Platenbeurs in Neerkant op onze website.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

CD- en Platenbeurs in Neerkant

Gemeenschapshuis De Moost
Moostenstraat 3
5758 RX
Neerkant
van -