CD- en Platenbeurs in Neerkant

Wanneer
-
CD- en Platenbeurs in Neerkant
Evenementen

Beurs / congres

De nostalgie komt tot leven bij de unieke CD- en Platenbeurs georganiseerd door Oldies Club Neerkant. Op verschillende zondagen opent "De Moost" in Neerkant haar deuren voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Met een geschiedenis van 40 jaar en een passie voor muziek, presenteert Oldies Club Neerkant met trots hun internationale beurs, die elk jaar een magneet blijkt te zijn voor muziekliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland. Radio Extra Gold zal deze edities weer live uitzenden vanaf de platenbeurs.

In juni van dit jaar viert Oldies Club Neerkant hun 40-jarig bestaan. Sinds de oprichting organiseren zij al de bekende platenbeurzen in Neerkant. De vereniging is daarmee de oudste en meest constante organisator van platenbeurzen in Nederland, iets waar ze uiteraard super trots op zijn. Daarom staat dit jaar elke platenbeurs in het teken van hun 40-jarig bestaan, met speciale acties voor standhouders en bezoekers.

De toegang tot de beurs en het parkeren zijn gratis, dus mis dit muzikale hoogtepunt niet! Voor meer informatie, bezoek de website op www.OldiesClubNeerkant.nl.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

CD- en Platenbeurs in Neerkant

Gemeenschapshuis De Moost
Moostenstraat 3
5758 RX
Neerkant
van -
van -
van -