Evenementen

Muziek

Evenementen

Concert

Wanneer
-
Claw Boys Claw
Claw Boys Claw

Claw Boys Claw

Met net een Edison 2022 nominatie op zak komt Claw Boys Claw naar Roermond om hun nieuwe album Kite te promoten en natuurlijk om klassiekers te spelen zoals ‘Rosie’. Het verlangen naar een live optreden en de connectie met publiek, alles komt samen bij een optreden van Claw Boys Claw. Wat ons betreft de perfecte afsluiter van het voorjaar seizoen en een blik op de toekomst!

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Er zijn maar weinig Nederlandse bands die live met zoveel vuur spelen als Claw Boys Claw. 

Claw Boys Claw heeft de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om verzadigd te raken. Ook is het al sinds het begin duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single ‘The Stone Trembles’. John, Peter, Marcus en Jeroen laten hierop horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar dat ze het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

Het nieuwste album ‘Kite’ (Excelsior Recordings), nummertje 13 alweer kreeg al lovende recensies van o.a. OOR. “De stem van Te Bos en de gitaar van Cameron lijken wederom organisch met elkaar vervlochten. Het woord dat in meerdere teksten terug komt is yearning. En dat is exact wat Kite ademt: het verlangen van een liveband naar de connectie met hun publiek. ‘Keep on yearning, even when you’re down.’

Kosten evenement
€24,50

Contact en locatie

ECI cultuurfabriek
ECI 13
6041 MA
Roermond

Wanneer

-