Evenementen

Wandeltocht

van
01 mei 2022
t/m
31 mei 2022

De Lente Challenge

Friends of Walking organiseert in samenwerking met Meerdaags wandelevenement Venray de Lente Challenge.

 

Deze Challenge loopt van 1 tot en met 31 mei 2022 met als doel om in deze periode 310 km te wandelen. Je kunt zelf bepalen waar je deze kilometers gaat lopen, dus dat kan gewoon in je eigen gemeente of bijvoorbeeld in het buitenland zijn. De keuze is aan jullie. Over het doorgeven van het aantal kilometers ontvang je t.z.t. nadere informatie.

De deelnamekosten zijn € 9,95 en als beloning voor het uitlopen van deze challenge ontvang je een unieke medaille. Meerdaags Wandelevenement Venray verloot 3 startbewijzen voor de 3e editie die van 3 t/m 5 juni (Pinsterweekend) zal gaan plaatsvinden. Om kans te maken op deze gratis startbewijzen plaats je een unieke lentefoto op de Facebookpagina van Friends of Walking of het Meerdaags Wandelevenement Venray, onder vermelding van #Lente Challenge. De winnaars worden op 22 mei 2022 bekend gemaakt.

Ga je deze uitdaging aan? Zo ja, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@friendsofwalking.com. Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen.

Kosten evenement
deelnamekosten € 9,95

Wanneer

Eerste datum evenement
01 mei 2022
Laatste datum evenement
31 mei 2022