De Maerelingk zingk!

Wanneer
-
De Maerelingk zingk!
Evenementen

Cultuur / folklore / traditie

Evenementen

Lichte muziek

Evenementen

Muziek

Zondag 24 september 2023 wordt om 14.30 uur weer ‘De Maerelingk zingk’ georganiseerd in Theaterhotel De Oranjerie.

Als een van de eersten, vindt deze voorstelling plaats in de vernieuwde theaterzaal! ‘De Maerelingk zingk’ is een muziekspektakel met bekende en minder bekende Roermondse liedjes om mee te zingen. De entree bedraagt € 2,50 inclusief een drankje in de pauze. Een rijk geïllustreerd boekje met hierin de teksten van de liedjes is te koop voor € 5,00. Onder leiding van Sandra Halmans, brengt het koor van ‘De Maerelingk’ een potpourri aan van liedjes te horen. Het koor wordt  begeleid door een combo onder leiding van Hay Hutjens. De theaterzaal is geopend vanaf 13.30 uur.

“Doktor Cuypers, gooje man…” zingt zélf mee!
Na de feestelijke opening van het theater door het muziekspektakel rondom Doktor Cuypers, zal ook ‘De Maerelingk’ dit jaar in het teken staan van dit thema. Over deze ‘Remunjse jóng’ zelf, zijn veel liedjes geschreven. Of hij wordt bezongen in andere bekende liedjes. Ze passeren allemaal de revue en alles kan naar hartenlust worden meegezongen. Doktor Cuypers horen wij deze middag ook zélf zingen! Natuurlijk ontbreken ook de andere evergreens niet uit het rijke repertoire van ‘De Maerelingk’!

Kosten evenement
De entree bedraagt € 2,50 inclusief een drankje in de pauze. Een rijk geïllustreerd boekje met hierin de teksten van de liedjes is te koop voor € 5,00.

Praktische informatie

De Maerelingk zingk!

Kloosterwandplein
12-16
6041 JA
Roermond
van -