Fashion Event Roermond najaarseditie

Wanneer
-
Fashion Event Roermond
Evenementen

Overig type evenement

Maak je klaar voor een onvergetelijk mode spektakel in Roermond! Het Fashion Event van dit najaar staat voor de deur, en we nodigen jou uit om de allernieuwste herfst- en wintermode te bewonderen tijdens spectaculaire modeshows op een catwalk van maar liefst 30 meter dwars door de binnenstad.

Munsterplein

Het Munsterplein zal op 23 september tot leven komen met oogverblindende modeshows die plaatsvinden om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Mis deze kans niet om te genieten van de nieuwste trends en collecties, gepresenteerd door modellen die de catwalk veranderen in een ware fashionshow.

Inspiratie voor het najaar!

Of je nu een modeliefhebber of gewoon op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe seizoensgarderobe, het Fashion Event heeft voor iedereen iets te bieden. Laat je inspireren door de kleuren, stoffen en ontwerpen die de komende herfst en winter zullen domineren.

Kom en sluit je aan bij ons op het Munsterplein voor een dag vol fashion, stijl en gezelligheid! Mis het Fashion Event van het najaar niet en markeer 23 september in je agenda. 

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Fashion Event Roermond najaarseditie

Munsterplein
6041 HD
Roermond
van -