Kano-ochtendneveltocht

Wanneer
-
Kano-ochtendneveltocht
Evenementen

Sport evenement

Ervaar de magie van de ochtendzon die opkomt boven het serene water van de Asseltse Plassen. Stap aan boord van onze Canadese kano's voor een betoverende tocht onder begeleiding van een gids. De nevels die kunnen opdoemen boven het water zijn niet gegarandeerd, maar de rust en het gevoel van ultieme ontspanning zijn dat wel.

Wat kun je verwachten:

Laat je betoveren door de kalme sfeer terwijl je door het water glijdt. Onze Canadese kano's bieden plaats aan 2 of 3 personen en worden begeleid door een ervaren gids. Onderweg kun je genieten van de aanblik van futen, meerkoeten, ganzen, zwanen en als je geluk hebt, een glimp opvangen van een kleurrijke ijsvogel. Deze tocht is een ware traktatie voor de vroege vogels onder ons.

Voor wie is deze ervaring:

Of je nu een lokale bewoner bent, een gezin met schoolgaande kinderen, een senior, een natuurliefhebber of een bezoeker uit binnen- en buitenland, deze ochtendlijke avontuur is voor jou! De Asseltse Plassen zijn een prachtige achtergrond voor een onvergetelijke ervaring.

Meld je vóór zaterdag 9 september aan via info@natuurlijkasselt.nl. De groepsgrootte is beperkt tot 10 deelnemers. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de tocht door.

Kosten evenement
€25 per persoon. Dit is inclusief gids, plek in een 2/3 persoons kano met peddels, zwemvest, tonnetje.

Praktische informatie

Kano-ochtendneveltocht

Asseltse Plassen
Buggenummerweg
6073 BS
Swalmen
van -