Evenementen

Overig type evenement

Wanneer
-
Koe knuffelen

Koe Knuffelen bij het Hobbyschuurtje

Op 29 december 2021 en 5 januari 2022 kan het Koe Knuffelen vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen helaas niet doorgaan. 

Koeien Knuffelen in Haler

Na een gastvrij ontvangst en het aankleden van het boerentenue. Neem een kijkje bij de kalfjes, het jongvee en in de koeienstal waar de Limburgse roodbonte of zwarte dames op jullie wachten (in de lente-, zomer- en herfstmaanden in de weide). Daarna kan het knuffelen beginnen. Heerlijk en relaxt knuffelen met een koe. Beleef hoe het voelt om door een bepaalde koe geaccepteerd te worden, zodat een verbinding tot stand kan komen tussen mens en dier. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens.

De kennismaking met de dieren wordt vaak in wederzijdse dankbaarheid aanvaard, de koeien knuffelen terug!

 

Wanneer?

Het Koe Knuffelen vindt plaats op een aantal specifieke data. Op de website van het Hobbyschuurtje vind je de actuele beschikbaarheid.

Informatie 

Het kledingadvies is; gemakkelijk zittende kleding die tegen een stootje kunnen. Voor de koudere maanden een dikke trui met warme sokken. Iedereen krijgt een overal met laarzen/klompen te leen. En om niet te vergeten voor iedere koe knuffelaar een koe knuffel certificaat! 

Kosten voor volwassenen € 29.50 p.p. inclusief een consumptie met een plakje boerencake, in overleg ook met Limburgse vlaai mogelijk. Kinderen (onder begeleiding van een volwassenen) adviesleeftijd; 4 t/m 12 jaar € 14.50 p.p. inclusief een consumptie met een plakje cake. Je kan een overal en een boerenzakdoek/sjaaltje lenen, s.v.p. zelf voor kinderlaarzen zorgen.

Kosten evenement
Kosten voor volwassenen: € 29.50 p.p. - Kosten voor kinderen: € 14.50 p.p.

Contact en locatie

Lochterstraat 4
6012 RD
Haler

Wanneer

-
-
-