Kofferbakverkoop Heythuysen

Wanneer
-
-
Kofferbakverkoop Heythuysen
Evenementen

Jaarmarkt / brocante markt / rommelmarkt

De meest omvangrijke en bijzonder gezellige regionale kofferbakmarkt van Midden-Limburg wordt gehost in Heythuysen en georganiseerd door de Leudalzangers.

Verkopers bieden een scala aan gebruikte spulletjes aan vanuit de kofferbak van hun auto's. Er heerst een voortdurende bedrijvigheid: de verkopers laden op de heenweg hun kofferbak vol, de bezoekers vullen hun kofferbak op de terugweg, en het marktterrein zelf barst van de levendige sfeer!

Misschien heeft u op zolder of in de schuur wel voorwerpen staan die u wellicht lang genoeg bewaard heeft. Bij de kringloopwinkel ontvangt u er niet veel voor en bij de milieustraat moet u zelfs bijbetalen. Het is dan nu het ideale moment om deze items zelf te verkopen! Het is ook waarschijnlijk dat uw familieleden of buren ook wat spulletjes te koop hebben. Aarzel dus niet, laad uw auto vol en kom samen met uw familie naar de kofferbakmarkt!

Elke laatste zondag van april tot en met oktober, van 09.00 uur tot 15.30 uur. De locatie is Biesstraat 59 in Heythuysen, achter bedrijf Frank Coolen Machines. Deze plek bevindt zich langs de provinciale weg N279 van Heythuysen naar Horn.

Kosten evenement
€2,00

Praktische informatie

Kofferbakverkoop Heythuysen

Biesstraat
59
6093 AC
Heythuysen
van -
van -
van -