Lokale Kunst door Cris Vries

van
01 sep 2023
t/m
10 okt 2023
Lokale Kunst door Cris Vries
Evenementen

Expositie

Ontdek nieuwe Lokale Kunst door Cris Vries bij Cultuurhuis Edith Stein

Cris Vries, een gepassioneerde kunstenaar uit Swalmen, brengt een uniek verhaal tot leven in een meeslepende expositie bij het Cultuurhuis Edith Stein. Van 1 september tot en met 10 oktober 2023 verwelkomt de grote zaal en het Grand Café van het cultuurhuis zijn kunstwerken, die een boeiend en diepgaand verhaal over de vrouw vertellen.

Cris Vries beschrijft zijn kunst als een intrigerend relaas of een betoverende ervaring. Het thema van de vrouw staat centraal, belicht vanuit diverse perspectieven zoals dramatiek, nieuwsgierigheid, mystiek, filosofie en de kracht van de vrouw. Hij vangt de essentie van deze thema's in zijn werk en creëert zo een betoverende visuele ervaring.

Het Museum van de Vrouw, in samenwerking met het 'Lokale Kunst' initiatief, biedt Cris Vries en andere kunstenaars uit Echt en omgeving de kans om hun creaties te presenteren aan het publiek. Dit initiatief, gestart in 2017, is ontstaan uit verzoeken van inwoners van Echt en heeft sindsdien een waardevolle bijdrage geleverd aan de lokale kunstscene.

De expositie is vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden van het Museum van de Vrouw. Dit is een uitgelezen kans om de verbluffende kunstwerken van Cris Vries te bewonderen en een diepgaand inzicht te krijgen in zijn artistieke verbeelding van het verhaal van de vrouw.

Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in een wereld van creativiteit en betekenis bij het Cultuurhuis Edith Stein!

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Lokale Kunst door Cris Vries

Plats
1
6101 AP
Echt
Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 13:00 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 11:00 - 17:00
woensdag: 11:00 - 17:00
donderdag: 11:00 - 17:00
vrijdag: 11:00 - 17:00
zaterdag: 13:00 - 17:00