Musical Autumn Nights

Wanneer
-
Autumn Nights
Evenementen

Musical / show

Ontdek Musical Autumn Nights, een onvergetelijk theaterconcert dat je meeneemt op een betoverende reis door de prachtige wereld van musicals.

Laat je onderdompelen in de magie van zowel Broadway als West End tijdens een enkele avond!

Geniet van de buitengewone talenten van Nurlaila Karim (bekend van Mamma Mia! & The Bodyguard), Tessa Sunniva (bekend van Anastasia & Tarzan), Linda Verstraten (bekend van Checkpoint Charlie & Titanic), Martijn Vogel (bekend van The Sound of Music & Jersey Boys) en David van den Tempel (bekend van Evita & Soldaat van Oranje). Samen met een live band en de getalenteerde leden van Sidera Theaterproducties zullen zij de meest iconische nummers uit de geschiedenis van musicals ten gehore brengen. Van tijdloze klassiekers zoals 'The Phantom of the Opera' en 'Les Misérables' tot hedendaagse hits zoals 'Hamilton' en 'Dear Evan Hansen'.

Musical Autumn Nights biedt echter meer dan alleen een concert. Het is een avond vol entertainment. Naast onze vijf fantastische solisten zal er bij elke voorstelling een indrukwekkend koor aanwezig zijn. Als kers op de taart zorgt een live band ervoor dat de muziek tot leven komt, waardoor je de nummers op een geheel nieuwe manier zult ervaren.

Kosten evenement
€35,00

Praktische informatie

Musical Autumn Nights

Theaterhotel De Oranjerie
Kloosterwandplein 12
6041 JA
Roermond
van -