Evenementen

Theater overig

Wanneer
-
-
Nostalgische Kinderkermis 2022
Nostalgische Kinderkermis 2022

Nostalgische Kinderkermis 2022

Op 7, 10 en 14 augustus organiseert het Limburgs Openluchtmuseum opnieuw een nostalgische kinderkermis. De kermis begint om 13.00 en stopt om 18.00 uur.

Kinderkermis

De kinderkermis is bedoeld om kinderen te verwennen en dat gaan we ook doen. De kinderen kunnen genieten van attracties zoals een luchtschommel uit 1924, een zweefmolen uit 1951 een carrousel uit begin 1900 en een paardjesmolen uit 1950. Natuurlijk staat er ook een Kop van Jut en een ouderwetse grabbelton.

De hele dag kunnen kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het gebied van vermaak, actie en creativiteit. Centraal staat onze nostalgische zweefmolen die zijn rondjes zal maken. Kinderen kunnen gratis het geweldige gevoel beleven van door de lucht zweven met hun wapperende haren in de wind. Leven is zweven.

Verder staan er kinderspelen zoals visjes hengelen, blikgooien, Holle Bolle Gijs, Boter Kaas en Eieren etc. etc. De spellen en attracties kosten slechts 0.10 Eurocent per keer en bij de meeste spellen krijg je altijd een waardepunt, die je kunt opsparen en later inruilen tegen leuke nostalgische prijsjes.

Praktische informatie

Dus een heel goede reden om op 7, 10 en 14 augustus naar Eynderhoof te komen en u door onze enthousiaste vrijwilligers te laten verrassen. Je kunt in de herberg genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door de bakkers in het  bakhuis.

Voor meer informatie: www.eynderhoof.nl

Kosten evenement
De entreeprijzen voor openluchtmuseum Eynderhoof zijn €7,50 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen van 3 t/m 12 jaar

Contact en locatie

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof
Milderspaat 1
6034 PL
Nederweert-Eind

Wanneer

-
-
-