Paddenstoelenexcursie

Wanneer
-
Paddenstoelenexcursie
Evenementen

Excursie

Stap in de voetsporen van onze ervaren gids, Hermien Hendrikx, terwijl we ons vandaag begeven in het betoverende Meinweggebied voor een traditionele herfstactiviteit: de jaarlijkse paddenstoelenexcursie. Dit avontuur is niet alleen voor volwassenen, maar ook een geweldige kans voor gezinnen met schoolgaande kinderen om samen de magie van de herfst te ontdekken.

Duik diep in het wonderbaarlijke koninkrijk van de paddenstoelen terwijl Hermien Hendrikx u begeleidt door het betoverende Meinweggebied. Bewonder de verschillende vormen, kleuren en maten van deze mysterieuze schimmels terwijl ze zich tentoonstellen in hun herfstpracht. Leer over hun rol in het ecosysteem en geniet van boeiende verhalen en feiten die uw begrip van dit verborgen rijk zullen vergroten.

Deze betoverende excursie is speciaal ontworpen voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Het is een kans om de band met de natuur te versterken terwijl jonge ontdekkingsreizigers de wonderen van het Meinweggebied ervaren.

Trek stevige wandelschoenen aan en zorg voor geschikte kleding, want we zullen ons in de natuur begeven. Deze activiteit is toegankelijk voor alle niveaus van wandelaars en natuurminnaars.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Paddenstoelenexcursie

Hotel St. Ludwig
Station
22
6063 NP
Vlodrop
van -