Evenementen

Muziekfestival

Wanneer
-
-
RaadPop Nederweert

RaadPop Nederweert

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei vindt de 6e editie van RaadPop plaats!

RaadPop

In een geheel nieuw overdekt jasje zal het feest in samenwerking met Bospop losbarsten op Sportpark De Bengele in Nederweert. Je kunt tijdens het RaadPop weekend optredens verwachten van Suzan & Freek, Rowwen Hèze, Son Mieux, Rondé, DeWolff, Georgia van Etten, Remme, The Bruceband, The Pink Floyd Sound & Fever of Live!
 

Algemene informatie

Tickets zijn vanaf nu online te koop bij Eventix. Kaartjes kosten € 35 in de voorverkoop voor een dagticket en € 60 voor een weekendticket (exclusief € 1 servicekosten). Ook offline kun je dit jaar weer kaartjes kopen. In Ospel kun je terecht bij De Prins, en in Weert zijn de kaarten ook te koop bij Restaria Jaco op Boshoven. In Nederweert zijn tickets verkrijgbaar bij De Kleine Winst, Bruna en Albert Heijn Heerschap.

Benieuwd naar de volledige timetable en extra informatie over het festival? Bekijk dan de vernieuwde website op www.raadpop.nl

Kosten evenement
Dagtickets in de voorverkoop €35 (exclusief €1 servicekosten) en aan de dagkassa € 40,- Een weekendticket kost €60 (exclusief €1 servicekosten) en is alleen online te bestellen via Eventix.

Contact en locatie

Sportpark De Bengele
De Bengele 8
6031 TZ
Nederweert

Wanneer

-
-

Op vrijdag 27 mei gaat het terrein om 17.00 uur open, start het programma om 18.00 uur en eindigt om 0.00 uur. Zaterdag 28 mei gaan we om 13.00 uur open, start het programma om 13.45 uur en stopt het om 23.30 uur. Het festivalterrein is tot 01.30 uur open.