Race Event Winkelhart Echt

Wanneer
-
Race Event Winkelhart Echt
Race Event Winkelhart Echt
Race Event Winkelhart Echt
Evenementen

Evenementen

Evenementen

Winkel evenement

Koopzondag 24 september staat Winkelhart Echt in het teken van racen. In een samenwerking met de organisatie van de Plats Rally wordt een attractief programma vol ronkende motoren gepresenteerd.

Tijdens het Race Event Winkelhart Echt dé plek voor liefhebbers van stoere bolides en karakteristieke oldtimers. De activiteiten vinden plaats tussen 13:00 en 17:00 uur en zijn gratis te bezoeken.

Plats Rally met fotofinish De jaarlijkse Plats Rally zal zoals gebruikelijk start en finish aan de Vrijthof hebben, maar de terugkomst van de auto’s is dit jaar extra speciaal. De oldtimers zullen namelijk bij terugkomst stapvoets door de Bovenstestraat rijden en winkelend publiek en terrasbezoekers de pracht van hun historie tonen. Halverwege de straat staat een ‘fotofinish’, de plek waar vanaf 14:30 uur meer verteld wordt over de auto’s en bezoekers even snel op de foto kunnen.

Snelle sportwagens en simulatoren Naast de oldtimers zullen ook drie prachtige sportieve bolides in de straten tentoongesteld worden. De Audi R8 V10 Plus heeft maar liefst 610pk en kan een topsnelheid van 320 kilometer per uur halen. Dat zal in het Winkelhart niet het geval zijn, maar een kijkje van binnen en buiten de wagen zorgt al voor heel wat spektakel. Daarnaast rijdt de speciaal voor het circuit gebouwde BMW Z3M (350pk, 280 km/u) rond en genieten liefhebber van de Radical SR10 (425pk, 280 km/u), die met een snelste tijd van 2.18.08 op het circuit van Spa tot een absolute snelheidsduivel behoort.

Kruip je liever zelf achter het stuur? In de Ursulinenstraat kan jong en oud plaatsnemen in de stoere racesimulatoren, om hoogstpersoonlijk te ervaren hoe het is om op snelheid het circuit van Zandvoort te racen. Aan het einde van de middag mogen de snelste chauffeurs het podium betreden voor de prijsuitreiking, waarbij de top 3 een lokale cadeaubon wint.

Monstertruck Wie nóg wat meer houdt van het stevige werk kan op het Ursulinenplein een monstertruck aanschouwen. Bijna 3 meter hoog en voorzien van kenmerkende kolossale banden, dit beest van een wagen wil je zeker niet missen!

Daarnaast staat als perfecte selfiespot voor de raceliefhebber een kampement met als thema Max Verstappen op het plein opgesteld.

Ontdek Winkelhart Echt In Winkelhart Echt heet de trotse lokale ondernemer je van harte welkom. Geniet van de ongedwongen sfeer tijdens een wandeling door het winkelcentrum en combineer dagelijkse boodschappen met het vinden van de leukste verwennerijen. Parkeren is altijd gratis.

Meer informatie over belevenissen en winkelaanbod is te vinden op www.winkelhartecht.com.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Race Event Winkelhart Echt

Winkelhart Echt
Bovenstestraat
6
6101 EK
Echt-Susteren
van -