Rondleiding in het allereerste bouwwerk van Pierre Cuijpers

Wanneer
-
-
Aerwinkel
Evenementen

Rondleiding

Stap binnen in Kasteel Aerwinkel, waar architect Pierre Cuijpers zijn stempel heeft willen drukken op dit gebouw. Kasteel, kerk of villa? Cuijpers heeft het allemaal overwogen. Maar was zijn visie een triomf of een smet op het erfgoed? Ontdek het mysterie van zijn vertrek zonder spoor en beoordeel zelf of zijn dromen werkelijkheid zijn geworden. 

Tijdens deze fascinerende rondleiding nemen we je mee op een reis door de tijd en ruimte, waar je zowel het werk van Cuijpers als het leven van de voormalige en huidige bewoners leert kennen. Op een luchtige en boeiende manier kom je meer te weten over de intrigerende architectuur van het kasteel. Voor de jonge ontdekkingsreizigers organiseren we een spannende schattenjacht, waarbij kinderen en ouders samen op zoek gaan naar verborgen geheimen en beloningen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Na een dag vol verkenning en verwondering kun je ontspannen in onze Gasterij. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, om je dag af te sluiten.

  • Honden zijn welkom op het terrein.
  • Sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar.
Kosten evenement
€5,00 per persoon. Om je plek te reserveren, meld je je uiterlijk 2 uur van tevoren aan door een e-mail te sturen naar info@kasteelaerwinkel.nl.

Praktische informatie

Rondleiding in het allereerste bouwwerk van Pierre Cuijpers

Zwembadweg
6061 EZ
Posterholt
van -
van -