Sfeer- & Kerstshow Tuincentrum Daniëls

van
30 sep 2023
t/m
26 dec 2023
Sfeer- & Kerstshow Tuincentrum Daniëls
Evenementen

Kerstevenement

De grootste kerstshow van Limburg vind je bij Tuincentrum Daniëls in Vlodrop.

Kerstshow Tuincentrum Daniëls

In de sfeervolste maanden van het jaar wordt het tuincentrum omgetoverd tot een kerst- en sfeerparadijs vol winterse inspiratie. Je vindt hier ontelbare kerstartikelen in enorm veel stijlen en kleuren, voor elk wat wils. Natuurlijk kun je bij dit tuincentrum, dat op slechts tien minuten rijden van Roermond ligt, ook terecht voor kunstkerstbomen in alle soorten en maten, miniatuurhuisjes en -attracties van Lemax en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten. De vriendelijke en gastvrije medewerkers kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen in dit prachtige versierde tuincentrum vol woon- en kerstinspiratie!

Bij Tuincentrum Daniëls vind je naast inspiratie ook enorm veel gratis activiteiten. Denk aan een kinderspeurtocht, een springkussen, de Daniëls Express, schattige stokstaartjes en niet te vergeten de praatgrage Sjakie de ara. Daarnaast is er in de weekenden entertainment voor jong en oud, er is altijd wat te beleven. Zo zijn er op bepaalde data knutselworkshops voor de kids, kunnen de jongste bezoekers zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten, bezoekt mascotte Rudolph regelmatig de kerstshow, is er bijna elke zondag livemuziek en is er nog veel meer te beleven. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, of de activiteitenkalender houdt dan onze website, Facebook & Instagram in de gaten.

Pssst….wist je dat de kerstshow van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop al twee keer is bekroond tot ‘Beste Kerstshow van Nederland’? Bezoek deze kerstshow en ervaar het zelf. Geniet van de sfeer en doe inspiratie op. Tuincentrum Daniëls is zeven dagen per week geopend tot 18 uur.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Sfeer- & Kerstshow Tuincentrum Daniëls

Tuincentrum Daniëls
Herkenbosserweg 4
6063 NL
Vlodrop
Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 17:00
maandag: 9:00 - 18:00
dinsdag: 9:00 - 18:00
woensdag: 9:00 - 18:00
donderdag: 9:00 - 18:00
vrijdag: 9:00 - 18:00
zaterdag: 9:00 - 17:00

Tuincentrum Daniëls is vanaf 30 september t/m begin december ook in de weekenden open tot 18 uur.