Evenementen

Theater / toneel voorstelling

Wanneer

Sneak Peek Via Zuid

Een theatrale blinddate!

Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Voor slechts 7,50 euro beleef je een buitengewone avond in het theater én steun je jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling.

Programma
Tijdens een Sneak Peek presenteren enkele jonge theater-, dans- of muziekmakers die verbonden zijn aan VIA ZUID hun nieuwste werk. Het zijn meestal korte, verrassende voorstellingen. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk.

Limburgse theaters
VIA ZUID programmeert de Sneak Peeks meerdere keren per theaterseizoen in Parkstad Limburg Theaters Heerlen en Schouwburg De Domijnen in Sittard. Vanaf seizoen 2020/21 doen ook Theater aan het Vrijthof Maastricht en ECI Cultuurfabriek Roermond mee.

Een paar weken voorafgaand aan iedere Sneak Peek wordt op de website van het betreffende theater en in de agenda meer bekendgemaakt over het programma.

Kosten evenement
€ 7,50

Contact en locatie

ECI Cultuurfabriek
ECI 13
6041 MA
Roermond

Wanneer

-