Tentoonstelling "In de Schaduw van de Tijd''

van
11 aug 2023
t/m
22 okt 2023
Odapark tentoonstelling
Evenementen

Tentoonstelling

Bezoek de tentoonstelling "In de Schaduw van de Tijd'' in het Odapark.

Tentoonstelling: "In de Schaduw van de Tijd"

Vanaf vrijdag 11 augustus kun je de nieuwste tentoonstelling 'In de Schaduw van de Tijd' bewonderen in Odapark. Deze bijzondere tentoonstelling is een unieke samenwerking tussen Odapark, het Venrays Museum en de Duitse Oorlogsbegraafplaats YsselsteynWe staan op een belangrijk punt in onze samenleving, en het is slim om na te denken over wat voor erfenis we willen doorgeven. Maar check dit: terwijl we naar de toekomst kijken, krijgt juist het verleden onze aandacht. Iedereen heeft het erover, verdedigt het, duikt erin en soms wordt het ook genegeerd. Echt, het is soms best lastig om te bepalen wat vroeger goed of fout was, want geschiedenis is geen simpel zwart-wit plaatje. Snap je, soms is het verwarrend om te beseffen dat sommige mensen tegelijkertijd daders en slachtoffers waren.

Bij het Odapark, de Ysselsteyn Militaire Begraafplaats en het Venrays Museum willen we die grijze gebieden van het verleden onderzoeken. Je kunt er kunstwerken bekijken van kunstenaars uit verschillende landen, zoals Syrië, Oekraïne, Tjetsjenië, de Verenigde Staten en Duitsland.

Fietsroute

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan alle drie de deelnemers van deze tentoonstelling? Ontdek de speciale fietsroute van 30 km, die je meeneemt langs Odapark, de Ysselsteyn Militaire Begraafplaats en het Venrays Museum. Klik hier om de fietsroute te bekijken.

Deelnemende kunstenaars

Deelnemende kunstenaars aan deze tentoonstelling zijn; Deniz Aktaş, Robert Filliou, Aslan Goisum, Laura Jatkowski, Charlotte Lagro, Sky Olson, Strijbos & Van Rijswijk, Eeltje de Vries en Anna Zvyagintseva.

Kosten evenement
Gratis

Praktische informatie

Tentoonstelling "In de Schaduw van de Tijd''

Merseloseweg 117
5801 CC
Venray
Openingstijden
Dag Time slot Reactie
zondag: 13:30 - 17:00
maandag: Gesloten
dinsdag: 13:30 - 17:00
woensdag: 13:30 - 17:00
donderdag: 13:30 - 17:00
vrijdag: 13:30 - 17:00
zaterdag: 13:30 - 17:00