Vlinderexcursie in Nationaal Park De Groote Peel

Wanneer
-
Vlinderexcursie in Nationaal Park De Groote Peel
Evenementen

Excursie

Evenementen

Rondleiding

Evenementen

Wandeltocht

Beleef een unieke ervaring tijdens de Vlinderexcursie van Staatsbosbeheer op zondag 7 juli in Nationaal Park De Groote Peel. Ontdek bijzondere vlindersoorten die je nergens anders in Nederland vindt en geniet van de prachtige natuur. Reserveer snel je plek en ga mee op deze bijzondere ontdekkingstocht!

Ontdek bijzondere vlinders in Nationaal Park De Groote Peel

Staatsbosbeheer organiseert op zondag 7 juli een Vlinderexcursie in het Nationaal Park De Groote Peel. Dit hoogveengebied herbergt verschillende, bijzondere vlindersoorten zoals de Phegeavlinder en het spiegeldikkopje, soorten die je in de rest van Nederland nauwelijks tegenkomt. Ga mee op zoek naar deze bijzondere vlinders en ontdek welke andere soorten hier nog meer rondfladderen.

Dit moet je weten!

De excursie start om 10.30 uur bij de balie van het buitencentrum De Pelen, gelegen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 6,- per volwassene en € 4,- per kind. Online reserveren is noodzakelijk en kan via: www.staatsbosbeheer.nl/vlinderspelen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.staatsbosbeheer.nl/depelen of je kunt contact opnemen met het buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Kosten evenement
Deelname is € 6,- per volwassene en € 4,- per kind.

Praktische informatie

Vlinderexcursie in Nationaal Park De Groote Peel

Buitencentrum De Pelen
Moostdijk
15
6035 RB
Ospel
van -
van -