Evenementen

Muziekfestival

Wanneer
-
Weert Totaal Festival

Weert Totaal Festival

Na twee jaar van afwezigheid is het Weert Totaal Festival terug, en wel op Hemelvaartsdag.

De brouwerijen

Tien speciaalbier brouwerijen presenteren met z'n allen meer dan 50 speciaalbieren. De bieren variëren van een licht lentebiertje tot een stevige porter en vanzelfsprekend is ook een heerlijke pils van de tap te krijgen aan de WTF bar. Het uitgebreide assortiment wordt binnenkort bekendgemaakt op de Facebook pagina.

De wijnen

Ook dit jaar verzorgt wijnhuis Beaugrim de kwaliteitswijnen. Er kan gekozen worden uit een wijnplankje met drie proefglaasjes overheerlijke op elkaar afgestemde wijnen of een enkel glas wijn naar keuze.

Coctails

Dit jaar komt J.D. Hospitality naar WTF met speciale cocktails, coctails met een alcoholpercentage van maximaal 14%. Hierdoor vallen ze onder de zwak alcoholhoudende dranken. De smaak zal er niet minder om zijn en de presentatie is geweldig.

Het eten

Het eten wordt aangeboden door een gevarieerde selectie bedrijven. Er is 'live wokken' met heerlijke oosterse gerechten van Wok on Tour, de friet en snacks worden gebakken door Frietwagen Someren en de kaasplankjes worden uiteraard verzorgd door Kaas en Ko.

Het kinderplein

Er is natuurlijk ook een plein speciaal voor kinderen. Het staat bomvol met kindervermaak. Kinderen kunnen er op twee springkussens springen, kunnen gratis worden geschminkt en kunnen deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma onder leiding van het WTF animatieteam. Ze mogen knutselen, deelnemen aan de steppenrace en mee oefenen aan een dansje.

De muziek

De hele dag door is er live muziek met lokaal talent en om 18.00 uur start Anderkovver. Ook het muzikale programma wordt binnenkort gepresenteerd op de website.

Kosten evenement
N.t.b.

Contact en locatie

Sint Raphaëlpad
6001 EG
Weert

Wanneer

-