Evenementen

Evenementen

Evenementen

Fietstocht

van
07 jul 2023
t/m
09 jul 2023
Xtreme Episch Limburg

Xtreme Episch Limburg

De Xtreme Full Edition van Grenspalenklassieker is ontstaan vanuit de alsmaar toenemende drang om epische avonturen te beleven op de fiets. Dit jaar is er een vernieuwd concept namelijk 'Xtreme Episch Limburg' en een nieuwe route!

Xtreme Episch Limburg

De Xtreme Episch Limburg gaat dit jaar plaats vinden over de volledige provinciegrens van Limburg. Er komt een compleet nieuwe route van 500 km, waarmee je de veelzijdigheid van Limburg ziet, een grenzeloze beleving. En deze keer fiets je niet alleen langs de Belgisch/Nederlandse grens, maar ook de Duitse grens!

In Midden- en Noord- Limburg liggen prachtige wegen en paadjes o.a. langs de Maas, door de Peel en Nationale parken De Meinweg en de Maasduinen!

Er wordt dit keer niet van A naar B gefietst, er wordt een full weekend experience van gemaakt vanuit één start/finish locatie. Dit betekent dat er niet meer non stop in één keer self supported wordt gefietst, maar met z’n allen in 2 dagen tijd, zodat iedereen maximaal kan genieten van de beleving, de sfeer en de service die jullie gewend zijn bij de andere Grenspalenklassiekers.

Je verblijft het hele weekend bij Café Restaurant Rijstal Venhof in Herkenbosch, vlakbij Roermond. Het hele weekend is all inclusive met ontbijt, diner, sanitair en slaapplek.

Op zaterdag wordt de Noordelijke lus van 250 km gefietst. Op zondag wordt de Zuidelijke lus van 250 km gefietst. 

Bekijk de website van Grenspalenklassieker voor meer informatie en om je in te schrijven. De Full weekend Experience kost €175,- en een dagticket voor de Noordelijke lus kost €60,-. Ook als non rider kun je een ticket kopen voor de Full weekend Experience. 

Kosten evenement
€ 175,00

Wanneer

Eerste datum evenement
07 jul 2023
Laatste datum evenement
09 jul 2023

Contact en locatie

Xtreme Limburg
Venhof 2
6075 NE
Herkenbosch