Eynder Pieck Festeyn 2023

Figuranten verkleed in de stijl van Anton Pieck vermaken de mensen tijdens het Eynder Pieck Festeyn 2023

Zaterdag 16 en zondag 17 december, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof. Het Eynder Pieck Festeyn is alweer toe aan de derde editie in het mooiste en meest levendige Openluchtmuseum van het Zuiden. Een bijzonder kerstevent waarbij meer dan 200 straatartiesten, muzikanten en vrijwilligers in twee dagen tijd de bezoekers, jong en oud, meenemen in de romantische wereld van Anton Pieck.

De sfeervolle taferelen uit de tijd van Anton Pieck

Om pas echt in de kerstsfeer te komen, heeft het openluchtmuseum Eynderhoof ook dit jaar weer veel verrassingen in petto. In 2023 weer even terug in die geromantiseerde tijd van de prachtigste kleren en sfeervolle tafereeltjes. De lachspieren worden geprikkeld en zo nu en dan zal muziek of een bijzonder gesprek ook tot nadenken aanzetten. Maar het is vooral volop genieten van de omgeving, de muziek en de sfeer. Meer dan 20 oude ambachten zijn in bedrijf en het hele museum is omgetoverd in een waar kerstdecor vol Pieck elementen.

Het kerstdorp van Eynder Pieck Festeyn 2023

Bij de sfeervolle kerstkramen is voor elke smaak wel iets te vinden. Winterse hapjes en bijpassende drankjes, leuke koopwaar voor een eerlijke prijs.  Er is weer veel aandacht besteed aan de inrichting van een kerstdorp en je kunt volop genieten van het straattheater en een spectaculaire vuurshow van Pyromancer. Op elke hoek muziek, van sfeervolle kerstliederen tot opzwepende muziek en daarbij tientallen figuranten die het straatbeeld van deze 2 dagen zullen bepalen. 
Speciaal voor de jeugd ook dit jaar weer leuke attracties;  een prachtige voorstelling in het Marionetten Theater, een ritje op de unieke paardjesmolen en de echte kerstman ontmoeten en ermee op de foto!  Bij het Eynder Pieck Festeyn 2023 is niets onmogelijk. Een uniek kerstevenement voor iedereen!
(De activiteiten en optredens vinden zowel binnen als (overdekt) buiten plaats.)

Bezoekersinformatie:
Bezoekadres: Milderspaat 1 
6034 PL  Nederweert-Eind 
www.eynderpieckfesteyn.nl

Openingstijden:
Geopend van 15.00 tot 20.00 uur 
Horeca open tot 22.00 uur 

Entreeprijzen:
12 jaar en ouder: € 8,50 
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 4,00
Gezinskaart (2 volw. en 2 kinderen): € 20,00
Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Museumjaarkaart: gratis entree

Kijk voor tickets, meer informatie en het complete programma op: www.eynderpieckfesteyn.nl