Blij om weer te mogen uiteten bij La Selva

Kom gerust naar Limburg

Heb jij plannen gemaakt om naar Limburg te komen? Ga dan goed voorbereid op pad. Door de coronamaatregelen zijn er beperkingen en dienen we ons te houden aan de huidige regels en richtlijnen. Maar ondanks de beperkingen kunnen we toch weer samen genieten. Hier in Limburg heb je aan rust en ruimte geen gebrek. Uitgestrekte natuurgebieden nodigen uit om lange wandelingen te maken. In de steden en dorpen kun je goed 1,5 meter afstand houden. En de ondernemers in het Hart van Limburg zorgen ervoor dat aan alle voorschriften wordt voldaan, zodat jij veilig kunt genieten van Limburg.

Uiteten of take-away?

Restaurants, lunchrooms en andere eetgelegenheden zijn weer geopend! We kunnen weer op locatie genieten van al het lekkers dat ons voorgeschoteld wordt. Veel restaurants blijven echter ook take-away aanbieden zodat je ook thuis kunt blijven genieten van de meest heerlijke gerechten. Lekker gemakkelijk!

Genieten van take-away in de keuken

Samen erop uit

Wat is er leuker dan weer samen op pad te kunnen gaan? Er is zoveel te doen en te beleven hier dat je je geen minuut hoeft te vervelen. Ga bijvoorbeeld wildspotten in één van de natuurgebieden, loop de Archeoroute of ga gezellig samen naar de bioscoop, ontdek de Nationale Parken, cross met je mountainbike over de speciaal daarvoor aangelegde paden of breng een bezoekje aan één van de prachtige historische steden en dorpen in Noord- en Midden-Limburg.

Ondersteboven bij Mind Mystery in Horst

Shoppen: het mag weer!

We mogen weer shoppen! Hou wel de geldende maatregelen en richtlijnen in acht en volg de aanwijzingen van het personeel op voor een zo veilig mogelijke shopervaring. Ook de winkels van Hart van Limburg zijn weer geopend. Je kunt terecht in onze winkels voor fiets- en wandelkaarten, VVV-cadeaubonnen, souvenirs, streekproducten en nog veel meer. Uiteraard kun je ook nog gewoon bestellen via de webshop van Hart van Limburg.

VVV vlag in de vestiging Roermond

Voor een veilig verblijf in Limburg

Voor een veilig bezoek aan onze regio en om niet voor ongewenste verrassingen te komen staan, is een goede voorbereiding aan te raden. Bekijk de huidige coronamaatregelen en plan je bezoek voordat je vertrekt. Voor de meest actuele informatie raadpleeg je de website en social media kanalen van de bestemmingen waar je naartoe wilt gaan. Wees zelf ook bewust bezig met de situatie. Is het te druk, plan dan je bezoek op een andere dag. Hou er ook rekening mee dat je op veel locaties een mondmasker draagt en 1,5 meter afstand houdt. We hopen dat je zo toch met een gerust hart genieten van Limburg!

Samen wandelen in de sneeuw