The Alcohol Factory Limburg Card

The Alcohol Factory
Oudebaan 9
6071 NP
Swalmen
Rondleiding bij The Alcohol Factory
De Dranken van The Alcohol Factory

Dagarrangement

KORTING LIMBURGCARD: 10% korting op een rondleiding in The Alcohol Factory inclusief proeverij.

The Alcohol Factory

The Alcohol Factory is een authentieke stokerij zoals deze vroeger in ieder dorp voorkwam. Het achterland en de eigen tuin is de leverancier van de beste ingrediënten om heerlijke Whiskey, gin of likeuren te maken. De  roots en kennis in het fruit zorgt net voor dat extra wat de producten de juiste smaaksensatie geven.

Arrangement

Naast de dranken biedt The Alcohol Factory ook rondleidingen, proeverijen en de mogelijkheid tot het stoken van je eigen drank. Ideaal als uitje met vrienden, familie of het bedrijf. Maak kennis met de stokerij en geniet van de verschillende dranken.  

Rondleiding

In de rondleiding van The Alcohol Factory kom je te weten hoe het stookproces in zijn werk gaat. Er wordt getoond wat er allemaal komt kijken bij het stoken van drank. Hoe werkt het vergistingsproces? Wat zijn de risico’s van het stoken? Word je nu echt blind van 'slechte' alcohol?

Proeverij

De met passie gestookte dranken kun je ook komen proeven. Maak kennis met de verschillende smaken en ontdek jouw persoonlijke favoriet! Leer meer over de wijze waarop deze dranken gestookt en ontwikkeld zijn, en ervaar de fijne variaties die zorgvuldig tot stand zijn gekomen. Bij de proeverij maak je kennis met 4 van onze eigen gestookte dranken en diverse hapjes uit eigen keuken.

Praktische informatie

The Alcohol Factory Limburg Card

The Alcohol Factory
Oudebaan 9
6071 NP
Swalmen