icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

Asperge arrangement: Hostellerie Munten

Hostellerie Munten is thuis, weg van huis! Hostellerie Munten is een kleinschalig bedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service met oog voor detail hoog in het vaandel staan. De hostellerie is gevestigd in een voormalig Penitentenklooster in het centrum van de Midden Limburgse stad Weert. Het monumentale pand beschikt over een stijlvol hotel, sfeervol restaurant en de gezelligste Wine Bar van Weert. Bij mooi weer kan je ook gebruik maken van de rustige en groene stadstuin. Kom hier genieten van heerlijke gerechten die met vakmanschap en passie zijn bereid van de beste verse ingrediënten die de omgeving te bieden heeft.

Ontdek het witte goud in Limburg bij Hostellerie Munten. Laat je tijdens het aspergeseizoen verwennen door al het mooie wat de streek te bieden heeft. Kom tussen 1 april en 19 juni genieten van dit asperge arrangement bij Hostellerie Munten.

Hostellerie Munten

De omgeving van Weert is de groenste regio van de wereld. Deze benoeming heeft de stad dan ook definitief op de kaart gezet. Weert is centraal gelegen en je bent zo in de bekende natuurgebieden en omliggende steden. Grenspark Kempen-broek is een uitgestrekt natuurgebied met meer dan tweehonderd kilometer aan bewegwijzerde routes geschikt voor wandelaars, fietsers en mountainbikers. Kortom, een prachtige omgeving om te ontdekken! 

Verder heeft Hostellerie Munten de gezelligste Wine Bar van Weert, waar je een ware wijnreis kunt maken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd, en biedt de mogelijkheid om minimaal 30 verschillende wijnen per glas te bestellen. Eigenaar Rick Renders is register vinoloog en heeft kennis van wijnen van over de hele wereld. Uiteraard vind je hier ook de mooiste wijnen uit de eigen omgeving, zoals bijvoorbeeld de wijnen uit wijngoed Thorn. Overdag een bezoekje brengen aan het prachtige witte stadje (Thorn) en het wijngoed van Thorn en ’s avonds genieten van deze heerlijke wijnen tijdens het 3- of 5- gangen diner? Dat kan bij Hostellerie Munten!

Bij goed weer kan je borrelen, lunchen en dineren in de gezellige en groene stadstuin. Hier kan je lekker uit de wind vertoeven en genieten van de mooiste gerechten die Weert te bieden heeft. 

Asperge-arrangement

Hostellerie Munten heeft een mooi arrangement samengesteld om de fijnste producten van de streek te proeven.  

Van 1 april tot 19 juni 2022:

  • Geniet van een tweedaagse overnachting in een tweepersoonskamer;
  • Inclusief ontbijt;
  • Een 5-gangen aspergemenu op de eerste avond en een heerlijk 3-gangen diner op de tweede avond;
  • Ontvang een overheerlijk glaasje Limburgse bubbels tijdens het diner met de Limburg Card.

Prijs

€225,- per persoon.

Contact en locatie

Hostellerie Munten
Wilhelminasingel 276
6001 GV
Weert