Asperge arrangement: Parkhotel Horst

Asperge arrangement: Parkhotel Horst
Parkhotel Horst - gelegen aan het water
Het zwembad van Parkhotel Horst
Restaurant BØFF
Genieten op het terras van Parkhotel Horst
Slaapkamer
Bed

Verblijfsarrangement

Het voorjaar is aangebroken en daarmee steekt ook het witte goud weer haar kop uit de grond! Als Limburgs hotel staat Parkhotel Horst er natuurlijk op om ook dit jaar weer asperges op het menu te zetten. Kom je ze ook proeven?

Parkhotel Horst

Parkhotel Horst beschikt over comfortabel ingerichte kamers, twee luxueuze suites en een bruidssuite. Vanuit vrijwel alle kamers en andere ruimtes kunnen gasten genieten van een weids uitzicht over het meer. Daarnaast biedt het hotel uitstekende voorzieningen, zoals Restaurant BØFF, een terras aan het water, een hotelbar en diverse vergaderzalen. Tijdens het verblijf is een bezoek aan de wellness een must, waar gasten kunnen ontspannen in het zwembad, de binnen- en buitensauna, het Turks stoombad en de uitgebreide wellness lounge.

Asperge arrangement

Het asperge arrangement is een geweldige gelegenheid om te genieten van de Limburgse lekkernij die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Van 1 april tot en met 16 juni biedt het hotel alle gelegenheid om volop te genieten van deze specialiteit van het seizoen. Met dit arrangement kunnen gasten het aspergemenu combineren met een verblijf in het prachtige Noord-Limburg, de streek van het witte goud. Niet alleen tijdens het verblijf kunnen gasten genieten van de asperges, maar ook thuis kun je nog volop nagenieten van dit leuke uitje dankzij de meegeleverde asperges en een heerlijk recept van de chef.

  • Ontvangst met een glas huiswijn of speciaalbier;
  • Twee overnachtingen in een comfortabele kamer;
  • Uitgebreid ontbijt in buffetvorm;
  • Tweemaal culinair 3-gangen (asperge)menu;
  • Gratis toegang tot ‘Streekmuseum de Locht’
  • Asperges en recept van de chef voor thuis.
  • Gratis toegang tot het zwembad;

Prijs

Prijs voor dit arrangement is €229,50 per persoon.