Bakkerij Heerschap Boshoven

Bakkerij Heerschap
Bakkerij Heerschap broodjes
Bakkers aan het werk
icon/category/winkelen

Voeding / drank

Familiebedrijf Heerschap: een begrip sinds 1966

Sinds 1966 is de naam Heerschap een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun eigen bakkerij. Ze werkten 80 à 90 uur per week. Het bedrijf groeide en broer Piet kwam in de zaak werken. Door grenzeloze ambitie kwamen er winkels en supermarkten bij, verhuisde de bakkerij naar Roggel en werd deze later nog eens uitgebouwd. Toen al stond Bakkerij Heerschap bekend als de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg. 

Inmiddels is het familiebedrijf, onder leiding van zoon Stan Heerschap, uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf met ruim 700 medewerkers. Bakkerij Heerschap bakt en levert 7 dagen per week. Klanten kunnen 365 dagen per jaar bij de bakkerswinkel en Albert Heijn Heerschap-winkels terecht voor ambachtelijke producten! Zij hebben maar één doel: 

Iedere klant tevredenstellen. Dat doel staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel. Daarom bakken wij 7 dagen per week!”

Verhuizing naar Nederweert

In 2019 maakte Stan de grote stap om de bakkerij te verhuizen van Roggel naar Nederweert. De bakkerij is inmiddels gevestigd in een prachtig pand, waar we dagelijks op ambachtelijke en authentieke manier bakken, met ondersteuning van de modernste technieken. Kwaliteit, duurzaamheid, ergonomie, hygiëne, voedselveiligheid en natuurlijke grondstoffen staan daarbij hoog in het vaandel.  

Per februari 2020 voldoet onze bakkerij aan de strenge hygiënevorm FSSC 22000 en daar zijn we enorm trots op. Met 8.000m2 aan perceel is er bovendien voldoende ruimte om in de toekomst nog verder te groeien. De geschiedenis herhaalt zich: Bakkerij Heerschap is wederom de modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg of misschien zelfs wel van heel Nederland. 

Proef de prettige sfeer

Als bakker en supermarkt dragen we graag een steentje bij aan de prettige sfeer van samen eten en genieten, gezelligheid en geluk. Dit doen we door de lekkerste en meest verse producten te bieden voor een betaalbare prijs, maar ook door ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels. GastHeerschap noemen we dat.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 08:00 - 21:00
maandag: 08:00 - 21:00
dinsdag: 08:00 - 21:00
woensdag: 08:00 - 21:00
donderdag: 08:00 - 21:00
vrijdag: 08:00 - 21:00
zaterdag: 08:00 - 21:00

Ook op deze locatie