icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

Logo B&B N10
Buitenaanzicht B&B N10
Badkamer bij B&B N10
De gang bij B&B N10

B&B N10: Sleep & Experience

Je komt bij B&B N10 om te genieten met een zachte G… Geniet van jouw overnachting in een van de luxe suites of studio’s; met een kaarsje en een ontspannen muziek erbij.

B&B N10

Het concept van deze sleep & experience is ontstaan door het streven naar een totaalbeleving. Er is goed nagedacht over ieder detail. B&B N10 heeft dus veel meer te bieden dan alleen overnachten. Het idee is ontstaan door interieur vormgever Christel Schers (www.touchedbysense.nl) . De creativiteit & het design komt volledig tot zijn recht. Wat Roermond nog miste is een concept waarin de totaalbeleving van de stad wordt gecombineerd met slapen.  Je kunt bij ons kiezen voor verschillende arrangementen in overnachten. B&B N10 is zeer geschikt voor een romantisch weekendje weg of creatief team/familie uitje; informeer naar de mogelijkheden. Niets is onmogelijk bij B&B N10!

Sleep & Experience arrangement

  • Laat je, na een nachtje wegdromen, verrassen met een fantastische stadstour met Carl die jou alles weet te vertellen over de architectuur van de binnenstad en de bouwwerken van architect Pierre Cuypers. Wandelend door de historische binnenstad laat hij je de mooiste plekjes van Roermond zien.
  • Na afloop geniet je van een culinaire viergangen verrassingslunch bij restaurant Rura (www.ruraroermond.nl).
  • Als afsluiter geniet je van een heerlijke antistress massage – keuze uit een ontspanningsmassage of nek- & schoudermassage (www.serenitythaitherapy.nl).
  • Je ontvangt ook een product van Wellmark cadeau.

Prijs

Luxe Suite BB1:  €182,50 p.p.
Luxe Suite BB2: €172,50 p.p.
Luxe Suite BB3: €153,00 p.p.
Luxe studio 1:      €162,00 p.p.
Luxe studio 2:     €162,00 p.p.

Voorwaarden

  • Let op: alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van één van onze luxe suites & studio’s bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de door jou gekozen datum en de gekozen opties in jouw arrangement.
  • De arrangementen kunnen alleen geboekt worden van woensdag t/m zondag.
  • De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Heb je vragen over de arrangementen? Neem dan even contact op via info@bbn10.nl

Contact en locatie

B&B N10 Sleep & Experience
Neerstraat 10B
6041 KC
Roermond