Boshuis Nieuw Vosseven

Restaurant foto's
Restaurant van binnenkant
Het terras van Nieuw Vosseven
Restaurant van binnen
Uitzicht ven
icon/category/eten&drinken

Restaurant

Brasserie / Lunchroom

Boshuis Nieuw Vosseven is een familierestaurant gelegen in de bosrijke omgeving van Stramproy, tegen de Belgische grens. 

Lekkerste gerechten!

Bij het Boshuis Nieuw Vosseven kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte bienenstich, we hebben een zeer uitgebreide bierkaart en je kan bij ons óók heerlijk lunchen of dineren. Geniet bij ons onder andere van een goed stuk vlees bereid op onze unieke ‘Hot-Stone-Grill’ methode of kies voor onze welbekende spareribs. Maar ook voor frisse salades en diverse broodjes ben je bij ons aan het juiste adres. Onder begeleiding van onze chef-kok wisselt onze menukaart ieder seizoen. Zo kun je, je tijdens elk restaurantbezoek laten verrassen door de lekkerste gerechten! 

Unieke beleving voor jong en oud!

Naast dat je geniet van de lekkerste gerechten biedt deze unieke locatie ook een prachtig uitzicht over de ven. Wanneer de temperatuur het toelaat kunnen de kids zich uitleven in onze buitenspeeltuin terwijl jij geniet van een hapje & drankje op ons buitenterras. Heb je zin in een wandeling? Dan bieden wij ook diverse wandeltochten waarmee je deze unieke regio kan ontdekken!

Reserveren

Reserveren is telefonisch mogelijk of via de mail. Voor groepen boven de 10 personen vragen wij de keuzes van diner of lunch van te voren per mail door te geven.

Wil je een feest, of evenement organiseren in een aparte ruimte? Wij hebben een zaal met terras en aparte toiletgroepen ter beschikking, informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Openingstijden

Dag Time slot Reactie
zondag: 10:00 - 22:00
maandag: 11:00 - 21:00
dinsdag: 11:00 - 21:00
woensdag: 11:00 - 21:00
donderdag: 11:00 - 21:00
vrijdag: 11:00 - 22:00
zaterdag: 10:00 - 22:00
Eigenschappen
Gratis WiFi bij bezoek
Huisdieren toegestaan

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
0,19km
Mountainbikeroute
 
0,19km
Mountainbikeroute
 
 
 
 
5,13km
Mountainbikeroute
 
5,51km
Mountainbikeroute