Break Out Evenementen Limburg Card

Break Out Evenementen
Oude Baan 9
6071 NP
Swalmen

Dagarrangement

KORTING LIMBURG CARD: Moorddossier € 3,00 korting per persoon.

Break Out Evenementen

Ben jij op zoek naar een actieve invulling voor je bedrijfsuitje? Een activiteit met een groep vrienden? Wil je een leuke familiedag organiseren? Break Out evenementen biedt tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit.

Zo kun je op de locatie in Swalmen diverse activiteiten uitvoeren. Denk aan bijvoorbeeld klimmen en klauteren in het klimpark, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en mountainbiken, wandelen of een leuke toer met een e-chopper maken in de mooie omgeving.

Wil je iets meer competitie in je programma, kies dan voor een van de spelprogramma's. Ontmantel een tikkende tijdbom in het spelprogramma De Bom en ben sneller dan je collega-teams, vergaar een fortuin in het spelprogramma Fortuin Jagen of kies voor een leuke zeskamp!

Naast deze fantastische activiteiten kun je bij Break Out Evenementen ook prima terecht voor feesten en partijen, of zelfs je bruiloft organiseren! Vraag naar de mogelijkheden, zij denken graag met je mee!

Moorddossier arrangement

Ontdek een van de spannendste teamspellen in Limburg genaamd Moorddossier Zjwame of Moorddossier Asselt met een heerlijk hoofdgerecht na afloop.

Profiteer met je Limburg Card van € 3,00 korting per persoon per moorddossier .

Praktische informatie

Break Out Evenementen Limburg Card

Break Out Evenementen
Oude Baan 9
6071 NP
Swalmen