Camping De Schatberg

De Schatberg - leven op de camping
Gezin loopt het zwembad van camping De Schatberg uit
De Schatberg - spelen met water op de speelweide
Meisje en jongen houden een balletje hoog op camping de Schatberg
De Schatberg - spelen met de hond voor de caravan

Camping

De Schatberg is een veelzijdig vijfsterren vakantiepark in Sevenum in de directe omgeving van Venlo en Roermond. Een plek waar je het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Een unieke locatie in de natuurrijke omgeving van de prachtige Noord-Limburgse Peel. Camping De Schatberg biedt een uitgebreide keuze aan kampeerplekken en voor zowel jong als oud zijn er faciliteiten, activiteiten en vele voorzieningen aanwezig. 

Luxe kamperen

Op vakantie met je eigen tent, caravan of camper? Bij De Schatberg kun je kamperen van comfort tot luxe met de VIP-, Totaal- en Supercomfort plaatsen. Voor de kampeerplaatsen geldt: voor ieder wat wils. Zo zijn er speciale kindervelden met speeltuinen, maar ook autovrije velden en velden waar ook de hond welkom is! Je kampeerplek is de basis voor een geslaagde vakantie. In de buurt van ieder veld vind je (deels verwarmde) toiletgebouwen waarvan de meesten ook beschikken over mindervalide voorzieningen en enkele ook over was- en droogfaciliteiten. Heb je liever privé sanitair en een eigen keuken met vaatwasser en koelkast? Of nog liever privé sanitair met infraroodsauna en ligbad? Op De Schatberg is het allemaal mogelijk! 

De vele activiteiten van camping De Schatberg 

Je kunt tijdens je verblijf heerlijk tot rust komen bij vakantiepark De Schatberg. Kom sfeervol à la carte dineren in het Serre Restaurant of geniet van een drankje en heerlijke lunch in de Plaza. Ben je liever actief bezig? Kom dan naar het Sport- & Speelpark achter het centrumgebouw. Het Sport- & Speelpark is een multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten op uitgeoefend kunnen worden. Voetballen, volleyballen, tennissen en basketballen: het is allemaal mogelijk op één veld. Ook kun je trucjes laten zien op de airtrampolines, en een potje tafeltennis of jeu de boules spelen. Voor de meer extremere activiteiten kun je je hart ophalen tijdens het waterskiën of ga je paintballen met vrienden. Spring in het diepe in het verwarmde binnenbad mét glijbaan, stroomversnelling en whirlpool. Of ga voor een frisse duik in het buitenbad of natuurbad met zandstrand en ligweide. Wil je de natuur en omgeving verkennen? Per fiets of te voet? Het is allemaal mogelijk! Er zijn diverse wandel- en fietsroutes (met De Schatberg als startpunt) verkrijgbaar bij onze receptie.

Indoor Speelbos

Bij de Schatberg hebben ze buiten naar binnen gehaald met het gloednieuwe indoor Speelbos. Hier kunnen de kinderen zich urenlang vermaken. Het huis van de boswachter nodigt uit tot ontdekken en de kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren in het grote Softplay speeltoestel. De binnenspeeltuin biedt eindeloos vermaak voor kinderen tot en met 12 jaar. Het speelbos bevindt zich in het hoofdgebouw van de Schatberg en is bereikbaar via het zwembad. Vergeet dus niet de parkpas mee te nemen.

Fun & Entertainment Center Sevenum

Vanaf juli 2023 kun je bij FEC Sevenum weer (hyper)bowlen, lasergamen en komen borrelen aan de bar of op het terras met uitzicht over het water. Vanaf het najaar van 2023 wordt er een nieuwe minigolf activiteit geopend. Vanwege een brand in november 2022 is FEC Sevenum nu nog deels gesloten. Alleen ABC Restaurant Sevenum is op dit moment geopend.

De Schatberg streeft ernaar om aan ieders vakantiegevoel tegemoet te komen. Breng een bezoek en ontdek zelf de oneindige mogelijkheden van De Schatberg! 

Praktische informatie

Camping De Schatberg

Camping De Schatberg
Middenpeelweg 5
5975 MZ
Sevenum
Openingstijden receptie
zondag: 08:30 - 18:00
maandag: 08:30 - 19:00
dinsdag: 08:30 - 17:00
woensdag: 08:30 - 17:00
donderdag: 08:30 - 17:00
vrijdag: 08:30 - 20:00
zaterdag: 08:30 - 18:00


Kijk op de website van De Schatberg voor alle openingstijden.

Eigenschappen
Classificatie 5 sterren
Horeca voorziening aanwezig
Rolstoel toegankelijke locatie
Aantal lig-/standplaatsen: >100
Winkel aanwezig
Zwembad aanwezig
Campers toegestaan
Ligging in de natuur
Gratis parkeren
Wasmachine/Wasserette
Sportattributen te huur

Ook op deze locatie

 
 

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
3,37km
Bezienswaardigheid
 
3,60km
Natuurgebied
 
3,66km
Bezienswaardigheid
 
4,73km
Bezienswaardigheid
 
5,46km
Natuurgebied
 
5,58km
Bezienswaardigheid
 
5,59km
Bezienswaardigheid
 
5,60km
Bezienswaardigheid
 
5,65km
Bezienswaardigheid
 
 
5,82km
Bezienswaardigheid
 
6,01km
Bezienswaardigheid
 
6,06km
Bezienswaardigheid
 
 
6,13km
Bezienswaardigheid
 
 
6,72km
Wandelroute
 
7,23km
Bezienswaardigheid
 
7,29km
Fietsroute
 
7,63km
Wandelroute
7,71km
Bezienswaardigheid
 
7,75km
Bezienswaardigheid
 
7,83km
Bezienswaardigheid
 
7,87km
Bezienswaardigheid
 
7,87km
Bezienswaardigheid
 
7,98km
Bezienswaardigheid
 
8,03km
Fietsroute
 
8,05km
Natuurgebied
 
8,12km
Wandelroute
 
8,18km
Wandelroute
 
8,55km
Natuurgebied
 
 
8,79km
Mountainbike route
 
 
9,28km
Wandelroute