CityKamp Valkenburg-Maastricht - Limburg Card

CityKamp Valkenburg
Stoepertweg 5
6301 WP
Valkenburg
citykamp kampeerplek
citykamp natuurhuis
citykamp zwembad
citykamp natuurhuisje
icon/category/overnachten

Verblijfsarrangement

KORTING LIMBURGCARD: 10% korting op je verblijf bij CityKamp Valkenburg-Maastricht op vertoon van de Limburg Card.

 CityKamp Valkenburg-Maastricht

CityKamp Valkenburg heet je welkom in het zuiden van Limburg, op nog geen 2 km van Valkenburg en 15 km van Maastricht. De perfecte bestemming voor een vakantie in het groen. Of je nou met je tent, caravan of camper komt, camping Valkenburg-Maastricht biedt je makkelijk bereikbare standplaatsen voor een ontspannen verblijf in de natuur.

Profiteer van de gloednieuwe accommodaties tijdens uw verblijf op CityKamp Valkenburg-Maastricht: houten Chalets, Toile & Bois lodgetenten en Pipowagens. Stuk voor stuk lichte, eigentijdse accommodaties… van alle gemakken voorzien en in het hart van de natuur!

Ter plaatse zal jong en oud volop genieten van de kwaliteitsvoorzieningen. Er is een food-truck met overheerlijke afhaalmaaltijden en een winkeltje met handige basisproducten. Bovendien heb je maar liefst 2 volledig gerenoveerde, verwarmde zwembaden tot je beschikking, waar je helemaal tot rust komt na een lange vakantiedag.

Limburg Card actie

Met de Limburg Card krijg je 10% korting op je verblijf (tijdens het laagseizoen) bij CityKamp Valkenburg-Maastricht.
Verder krijgen klanten op vertoon van de Limburg Card ook de Huttopia Camping Card gratis aangeboden bij de campings. Wil je ook in het bezit komen van een Limburg Card om te kunnen profiteren van deze korting? Bestel vandaag nog jouw eigen Limburg Card.

Praktische informatie

CityKamp Valkenburg-Maastricht - Limburg Card

CityKamp Valkenburg
Stoepertweg 5
6301 WP
Valkenburg