Streekproducten

De Weerter Stadsbrouwerij
De Weerter Stadsbrouwerij
De Weerter Stadsbrouwerij
De Weerter Stadsbrouwerij

De Weerter Stadsbrouwerij

De huisbrouwerij van de Weerter Stadsbrouwerij is De Brouwschuur, maar dit is slechts een van de facetten van deze brouwerij.

Brouwers kunnen hun bieren zelf brouwen bij de Weerter Stadsbrouwerij. Dat is uniek in Nederland. Her en der kunnen brouwers hun recepten laten maken. Ook meewerken behoort tot de mogelijkheden. Maar echt zelf de brouwer zijn en de volledige verantwoordelijkheid dragen over het eindproduct, dat kan alleen in de Weerter Stadsbrouwerij.

Dit alles gebeurt onder toeziend oog van een brouwer van de Weerter Stadsbrouwerij volgens vaste richtlijnen voor schoonmaak en gebruik van apparatuur.
In ons proeflokaal kun je genieten van de heerlijke bieren. Zij schenken enkel de bieren die bij ons gebrouwen worden. Dit zijn dus alle bieren van De Brouwschuur, maar ook van de andere brouwerijen die bij ons brouwen. De keuze is zeer gevarieerd en wisselt van samenstelling, voor ieder wat wils en altijd wat nieuws! Wil je alvast een biertje proeven? Dan bestel deze via de onderstaande button in hun webshop.

Hun brouwerij met aangesloten proeflokaal bevindt zich op een uiterst toegankelijke locatie. Dichtbij het centrum van Weert en slechts 2 minuten lopen vanaf het NS station.

Eigenschappen
Rolstoel toegankelijke locatie
Buitenterras onoverdekt

Wanneer

zondag: 14:00 - 21:00
maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 17:00 - 23:00
vrijdag: 16:00 - 23:00
zaterdag: 14:00 - 23:00

Contact en locatie

De Weerter Stadsbrouwerij
Parallelweg 143
6001 HM
Weert